eymeninannesi2704 Kızlar ayak baş parmağım batmak üzere çok acıyor acıdığı için de tırnağı kesemiyorum ne yapabilirim
binnur37 eymeninannesi2704 Değişik bir ayakkabı giydinmi ? İltihap olabilir antibiyotikli krem sürmen lazım . Sonrada bir pediküre git uzman biri baksın.
momas eymeninannesi2704 törpünün ucu ile tırnağın yanından girip batan tırnağı çıkarıp törpülemen lazım banyodan çıkınca yap ayağın iyice yumuşasın
orkide2 eymeninannesi2704 benimde batıyor şuan oniko diye losyon varmış bugün alıcam işe yararsa yazarım
Balbulutu eymeninannesi2704 ilerlerse ameliyat olabilirsin ben oldum çok rahatladım 15 yaşında falandım baya ilerlemişti doktora görünmen lazım çok intihaplıysa
eymeninannesi2704 Grupyildizi denedim ama yapamadım yine çok acıdı acaba anestol sürsem uyuşturur mu öyle yapardım belkş
eymeninannesi2704 binnur37 iltihabı yok önceden de olmuştu bir kere zar zor bir şekilde halletmiştim şimdi yine olacak gibi çok acıyor pedüküre de acır diye gitmeye korkuyorum
orkide2 eymeninannesi2704 doktor saf etil alkol ile pansuma yap daha çok yeni dedi losyon da sipariş verdik eczane getirticek çektirme yapanlarım çoğumda tekrarlıyormuş malesef
iro Eşinin iki ayak parmağında var sağ ayak parmağı için operasyon geçirdi çok şükür düzeldi şuan çok rahat birkaç hafta içinde sol ayağını da yaptıracağız sizede tavsiye ederim biraz zahmetli oluyor ama geçiyor
eymeninannesi2704 iro uyuştururken çok acıyormuş çekerken de hissedebiliyormuşsun öyle duydum gerçekten öyle mi peki
eymeninannesi2704 Balbulutu hayır iltihabı yok henüz batmadı zaten ama batmaya doğru gidiyor yani birkaç güne batar diye düşünüyorum çok acıdığı için ben müdahale edemiyorum çevremden de ameliyatı için hiç iyi şeyler duymadım korkuyorum kaldım böyle
iro eymeninannesi2704 evet uyuştururlen parmağının etrafına iğne yapıyor ince deri olduğu için de acıyormuş birde uyuşma etkisi geçince çok ağrı yapıyor ilk birkaç gün
orkide2 eymeninannesi2704 evet trendyoldan yorumlarını okuyabilirsiniz düzenli kullanıcam inşallah işe yarar yaramazsa bi podolog yolu gözüküyor
eymeninannesi2704 aleynaderin1 20 sene mi 😯 nasıl dayanıyorsunuz peki ya da nasıl Bi yöntem buldunuz da 20 senedir tırnağınızı çektirmediniz