adaveannesiiiii Merhaba kızım zamanında doğdu 8 aylık ancak hüçbir şekilde basmıyor yürüteç hiç aklımda yoktu bassın diyr ödünç aldım onda da ayaklarını hiç basmadı normal mi acaba sürünme de yok
organikirmik adaveannesiiiii yani yanlış bassın da nasıl basarsa bassın diye yürüteç kullanmayın bence. Bi de parmak ucu basmasını düzeltmekle uğraşmayın. Zamanı gelince basar. Aktivite masaları deneyebilirsiniz yürüteç yerine
hepyerdeyizz arkadaşlar noluyo bugünlerde buraya ya Post sahibi Oneririmisiniz dememiş . Basmıyor ne yapabilirim demiş niye bu kadar diretiyorsuniz biseyi her anne evladı için en doğrusunu araştırır bilir yapar içgüdüsel olarak farkına bile varmaxz .
Pamukhanim_ adaveannesiiiii 1 yaşında parmak ucunda yürüyor çoğunluk ve 9 buçuk aylık falandı sanırım ayaklarını bastığında yürüteç yerine yürüme arkadaşı kullansanız daha iyi olur bence
hepyerdeyizz adaveannesiiiii 6 aylığı bir kaç gün geçti 2 haftadır üç beş dk Max aklıma gelirse koyuyorum hiç basmiyordu ayak üstüne dayaymiyordu şimdi yastıkta dayniyor yurutecte azda olsa kendini itiyor . (3 5 dk ile degisti yani .) Tabi yine evlaidn için doğrusunu sen bilirsin gözlemleyip Ne yapacağını görürsün boşver herkes konuşuyor .
maygirl adaveannesiiiii ay basmayabilir.zatrn kucuk daha bukadar acele ettirmeyin cok gecikmis gibi merak etmeyin yani🌸ewet basanda var ama 8 aylik basmiyorsada bi sorun olmuyor.8 aylik henuz🌸kendisi istedgi zaman basar.siz destek olursunuz basmiyorsa birakin o blir nezaman basacagini.
yldzzz557 adaveannesiiiii benim kızım 11 aylikken filan ancak ayaklarının ustune bastı..ben de sıkıntı ediyordum pratik yapmak istiyordum ama çok inat ediyordu asla basmak istemedi. Doktor duyusal hassasiyeti olabilir dedi benim kizm da hakikaten bir seylere dokununca rahatsiz oluyordu görüntüsünü beğenmediği seyleri fialn yemiyordu bunlar hep iliskiliymis. Sonra bir gün baktım kendisi yatagin kenarindan tutunup ayakta durdu . Zmanla da artırdı su an 13 buçuk aylık ancak yürüme arkadasi ile ya da elinden biz tutarsak adim atıyor ama ayakta durmya çok hevesli. Sürekli yürüme arkadasi ile gezmek istiyor. Yani kısaca canı ne zman isterse o zman yapıyor çocuklar
hveme yldzzz557 bu yorumunuzla bana umut oldunuz. Benim bebeğim de 10 aylık ve hiç basmak istemiyor. doktor muayene etti bir sıkıntı olmadığını söyledi ama içim içimi yiiyordu. Ana yüreği telaşlanıyo istemsizce .Dediğiniz gibi benim bebeğim de her şeyi elleyemez peluş oyuncaklara dokunamaz falan ama doktorumuz hiç böyle bir açıklama yapmamıştı. Bakalım canı ne zaman isteyecek miniğimin
yldzzz557 adaveannesiiiii bu arada bana da herkes çocuğa yürüteç kullanmadin o yuzden basmıyor dedi ..ben de doğru bulmadim ve başkalarına kulağıma kapattim . Bosverin acele etmeyin bassin diye yürüteç kullanmayın bence. Zmani gelince zaten yürüyecek
adaveannesiiiii Arkadaşlar yürüteç zaten almadım 1 günlüğğne komşumdan ödünç aldım merak ettim basacak mı diye ancak onda da basmadı yoksa yürüteç in zararlarını bliyorum
asilsmom_ adaveannesiiiii merhaba benim bsbegim 6. Ayinda surunmeye basladi. 9. Ayda tutunup kalkiyordu, 11. Ayinda emeklemeye basladi. Basmasindan ziyade 8. Ayda surunme emekleme beklenebilir. Emeklemeyi geliism basamagi olarak saymiyor doktorlar ama siz bekleyebilirsiniz demek istiyorum.. Bence icinizin rahat etmesi icin doktora goturun.
2prensesannesi30 gizem6767 Hatta doktorum çok kızdı parmak ucunda yürüyor bu çocuk hiç mi dikkat etmedin 🤦