KendiEvimdeDeplasmandayim Kızımı 9.ay kontrolüne götürdüm bugün. Aşısını oldu, kan aldılar. Çok şükür iyi çıktı değerleri. Ama çok üzüldüm kan alırlarken içim yandı. Bebeği, çocuğu hasta olan annelere Allah sabır versin, bebeklerine şifa versin gerçekten dayanması zor 🙏🏻
alinmom KendiEvimdeDeplasmandayim Geçmiş olsun canım🌹öyle gerçekten rabbim tüm yavrulara şifa versin 🥹🤍
bad28 KendiEvimdeDeplasmandayim çok geçmiş olsun ❤️🩹 9. Ay kan tahlilinde hangi değerlere bakıyorlar acaba bizmkide yaklaşıyor da
Gokturkmom KendiEvimdeDeplasmandayim Ahhh evet ya Allah hasta olan bebişlere şifa versin ,Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın 🌼
KendiEvimdeDeplasmandayim Ahsensmom_ birazcık ağladı o an sadece sonra geçti şuan iyi korkmayın. İyilikleri için sonuçta 🌸
KendiEvimdeDeplasmandayim Ahsensmom_ ben kucağıma oturttum bi hemşire kolunu tuttu diğer hemşire aldı bende endişeliydim nasıl duracak diye ama hemen bitti 2dakikada
KendiEvimdeDeplasmandayim Ahsensmom_ evet özele gittik ama kan alma çok pahalıymış hiç bu kadar beklemiyordum 😂 5500sadece kan almaya aldılar
Ahsensmom_ KendiEvimdeDeplasmandayim çokmuş ya ben devlete gideceğim inşallah hayırlısı ile kan alma ve aşı merasimini atlatırız
organikirmik KendiEvimdeDeplasmandayim çok geçmiş olsun 💔 bize 1 yaş dedi doktor daha mı kolay daha mı zor bilmiyorum. Sadece kan alma derken tahlil dışında mı
KendiEvimdeDeplasmandayim organikirmik teşekkür ederim 🫶 yok kan tahlili demeliydim yanlış olmuş doktor muayenesi hariç kan tahlili 5500. Kızım yemek yemiyo hiç demiri düşüktür belki diye baktırmak istedim ben düşük değilmiş. sorun olmasaydı 1yaşında yaptırırdım bende
KendiEvimdeDeplasmandayim bad28 teşekkür ederim ❤️ kan sayımı tiroidler b12 demir ve d vitaminine bakıldı ekstra başka bir şeye bakıldı mı bilmiyorum e nabızda görünmüyo
Kitsu Çok geçmiş olsun. 🌸 Ben 9. Ayda sadece aşı yaptırdım. Bir yaşında götüreceğim ama o zamana kadar illaki bir hastalık geçiririz o zaman tahlil verirken birleşir diye düşündüm
KendiEvimdeDeplasmandayim Kitsu teşekkür ederim 🌸 benimki çok iştahsız ya ben o yüzden biraz acele ettim belki demiri düşüktür diye ama normalmiş her şeyi. Üstten 4tane diş geldi aynı anda o etkiledi sanırım yemesini 😏 yoksa 1yaş daha mantıklı
Kitsu KendiEvimdeDeplasmandayim normalde iştahı açık olan bebeğim dış döneminde hiçbir şey yemez.. ah şu bebisler Çok şükür sağlıklı olsunlar da
Gokturkmom KendiEvimdeDeplasmandayim 9.ayda bizden de kan aldılar demirinde düşüklük çıktı 2haftaya yine kan aldılar bu sefer şurup başladılar şimdi cuma günü yine gideceğiz.Olsun canım üzülme kan vermekle iyi yapmışsın
KendiEvimdeDeplasmandayim Kitsu umarım ondandır ya 1ayı geçti reddedeli düzelsin diye bekliyorum 🥹 öyle tabi sağlığı yerinde olsun da diğer şeyler zamanla otururu ❤️