[silindi] Arkadaşlar selam. Sat`a göre 8+6′ydım. Bugün kontrolde kalp atışı duyulmadı. 8+1de kalmış gelişimi. 3 kere alttan muayene doppler yapıldı yine duyulmadı. Bana süreç hakkında bilgi verir misiniz yaşayanlar varsa eğer
[silindi] [silindi] geçmiş olsun aynısı oldu bende de, haftalar bile aynı. Ameliyat 10-15 dk sürüyor çıkışta ağrım vardı iğne yaptılar geçti. Birkaç saat sonra taburcu oldum. Regl olur gibi birkaç gün kanamam oldu geçti o da sonra
Hemdem__ [silindi] 2 buçuk sene önce aynısını yaşadım ilk bebeğimdi tedaviyle olmuştu bide haftalarımız bile aynı.Aklıma geldikçe burnumun direği sızlar 🙁Şimdiden çok geçmiş olsun ❤️🩹 1-2 gün kanamanız devam edebilir dinlenin güzelce.Bol bol oğlunuza sarılın size iyi gelecek eminim
14b05 [silindi] ben daha dün yaşadım Cnm inan hiç hissetmiyorsun ben gözümü yatağımda açtım düşün o derece hissetmiyorsun hiç korkmana gerek yok evlatlarımız cennet kuşu oldu rabbim bizi cennetinde kavuştursun inşallah 💔
[silindi] Ve bu sürece psikolojik açıdan kendinizi nasıl hazırladınız, çok şükür sağlıklı bir oğlum var 2 yaşına girecek fakat yinede insanın canı olunca üzülüyor
cLearQueen [silindi] ustunden 3 yil gecmesine ragmen ben hâlâ unutamadim. Cok bi aci agri hissetmezsin operasyondan sonra kanama oluyor yanina ped al.
etkafa [silindi] 3 ay önce bende aynısını yaşadım unutmuyorsun ama alışıyorsun benimde 8 haftada kalbi durdu 🥲2 yaşında bir oğlum var 🩷ertesi gün hemen kürtaj yaptılar çok geçmiş olsun
minikduru [silindi] devlet hastanesinde mi olacaksınız .. Başınız sağ olsun Allah bir daha yaşatmasın
[silindi] etkafa Evet bende yarın olacağım, umarım süreç az sancılı geçer benim için. Sizede geçmiş olsun 🌸