Busrabsr Kızlar bı haftadır gece aglıyor susturamıyorum su mu ıstıyorsun dıyorum su ıcmıyor kızınca susup yatıyor yarım saat aglamasıyla ugrasıyorum neden böyle yapıyor acaba
pinar_09 Busrabsr çözüm bula bildiniz mi benim kızımda 1 haftadır aynı uykusundan ağlayarak uyanıyor zorla geri uyutuyorum
Ballilokmam11 Busrabsr benim kızım da 26 aylık 2 gecedir bizde aynısını yaşıyoruz malesef ağlayarak uyanıyor 2 saatte geri uykuya zor dönüyor ki uykuları düzenliydi normaldd
fufissmom Busrabsr bizde aynıyız 28 aylık huyu suyu değişti. Çocuğumun 😔😔😔 huniyle gezicem yakında fenalardayım herşeye ağlıyor dinlemiyor.
Busrabsr maygirl yani bilmiyorum diş degıl ama beni duymuyor ne ıstıyon kızım diyorum seslenmıyor sadece aglıyo
maygirl Busrabsr Gece terörü olabilir mi diye düşündüm.genellikle 3 yaşta başlar ama 2 yaşın sınır bi yaş olduğunu okumuştum.Olmayadablir ama sizde belirtilerni bi arastirin.konusmaya vs tepki vermeme duymama durumu ondada olabliyormuş..Bi arastırın.Diş filanda olablir ama yinede..bliyosunuz cok onceden başlio agrisi ozellkle geceleri.
Busrabsr maygirl su içicekmısın diyorım cevap vermıypr çnceden su diye kalkardı su derdi sımdı ne içiyor ne cvp verıyor sadece susmaksızın aglıyor
Busrabsr pinar_09 dun bızde kötüydüknyine cnm agladı yıne susturamadım yat dıyprum yatmıuor ne istiyorsın diyorım cvp vermedı
mombebiss02 26 aylık oğlumla bizde aynıyız 2 gecedir dediğiniz şeylerin aynısını yaşıyoruz Napacaz bilmiyorum çocuk sürekli ağlıyor neyin var diyorum cevap yok gözleri kapalı ağlıyor sürekli ağlıyor 5 dakkaya bir ben analamdım nedir bu
vildankara Rabiaca benim kızımda öyle geceleri sebepsiz ağlaması oldu anlam veremedim sonradan kızım çişin mi var dedim Hı Hı dedi gittik çişini yaptık sonra uyudu bez de takıyoruz bırakmadık 24 aylık ama bazen yapmak istemiyor bezine sanırım sizinkide öyle bi şey olabilir mi
fufissmom pinar_09 yok canm ya kafayı yedim ne gece duruyor ne gündüz uyku uyuyamıyorum birgün iyi birgün tuhaf Allahın gününe gitmesin hayatımdan bezdim inan sende durum ne