Feyzosumunannesi Nazliezgi Bugün başladım 🙈 Sabah 6 buçukta uyanıp sahile yürüyüşe gittim ve eve simdi geldim. Insallah başaracağım bende 💆♀️ Artık yeto dedim bir yerden başlamak lazım. 6 kilo vermem lazim 😔
Nazliezgi Feyzosumunannesi çok bişey yokmuş canım senin benim 14 kilom var halen vermem gereken bol ekisilerin olsun 🙂🥰
Oguuu26 Bende bugün başladım 79,600ü gördüm direk başladım ilk defa bu kgya çıktım (hamilelik dışında) acilen vermem lazım bol bol eksiler diliyorum spor yapıyormusunuz ve toplam kaç kg gitti ?
Nazliezgi Oguuu26 maşallah senin de bol ekisilerin olsun cnm bnm 15 . 500 gitti benden kalan 14 dü en son yarın tartı günüm bakalım sonuç ne olacak sporu ilk başlarda yaptım ama bıraktım 2 çocukla dayanamdı bünyem
annevebebegiii__ Nazliezgi az diyorlar canım ya moralim bozuldu benimde sende çok güzel ilerliyorsun ya sucuk falan yiyor musun kahvaltıda yiyorum şişkinlik yapıyor sanki
Nazliezgi Kayra_68_aksaray bakalım cnm ben vermedim gibi hissediyorum dikkat etsem de fazla geliyor bana herşey