piyanistbanabirak Kızlar doğum kontrol hapı ara kanama yapar mı daha önce yaşamadım kullanıyorum ama bu sefer kanama yaptı adetim bitti 6 gün sonra falan kanama oldu ama az
piyanistbanabirak piyanistbanabirak kaç gün sürüyor bu ara kanama ve adet kanı gbi mi o yoğunlukta olmasa da
0623Ebrar2021 piyanistbanabirak ewet canım yapio ara kanama her ay yapmasana bazen oluo ama genellikle de 3 gün üst üste almazsan da yapio Bi ara baya unutuodm bnde hep unuttukdan sinra adet oluodm
_YanakReisinAnnesii piyanistbanabirak lekenlenme gibi yapabiliyor özellikle daha ilk aylar ise zamanla bu durum baya baya azalıyor vücut alışıyor
Kayra_68_aksaray piyanistbanabirak bende yaptı ilk defa kullandım 1 ay kanama oldu bende camasirimi baya batıriyordu 7 günlük arada 3 4 gün adet oldum şimdi kanama kesildi 2.kutuya yarın başlıycam bakalım devam edecekmi
0623Ebrar2021 piyanistbanabirak o opmadi bnde ama arada Bi ara kalamam oluo vd çok refli olan biri deilim 6 7 gün sürüyor ama damla damla o yüzden fazla şiştim kg aldm
piyanistbanabirak SuMisalii inşallah bide biliyor musunuz bilmiyorum ama karnım dehşet ağrıyor ilacı almaya başladığımdan beridir ağrı yapar mı ki