BongomyaPrensi Kisirvetursu güncel gram altın fiyatına gogleden bakın hesap makinesinde 15 ile çarpın fiyatı çıkar
nnoktaa Kisirvetursu 15 gram ajda bilezik fiyatı yaklaşık 75.000 – 90.000 TL civarında olabilir; çok sade tasarımı ve düşük işçilikli modeller daha düşük fiyata da bulunabilir.
simseklivekalpli ikiprensesbebiss çok fazla kaybetmez iscilik yok çünkü. 74k tutar tahmini Bozdururma fiyatı da 73.350 500 civarı olur. Gram fark fiyatı oynar sadece yani alım-satım arasındaki makastan
mommmmyys ikiprensesbebiss gram fiyatında 200 ₺ alıs satış bedeli oynuyor sadece 1 gramda 200 ₺ öyle düşünün işcilik alınmıyor işciliksiz ama alım satım bedeli illaki oluyor
yagmurkokusu_ ikiprensesbebiss burma tercih ediyorum ajdayı takmak için yapabilirim ama yatırımlık olarak burma taraftarıyım.
Kisirvetursu Rabia_m bende 10 gr düşünüyorum ama ince olmaz mı ya 10 gr olanlar yanıtlarsa sevinirim ince mi eğilme olur mu
Meri-Mel Kisirvetursu Benim hep enli ya da adana burmasindan var , fakat tüm 10 gram kullanan akrabam yeğenim ablam çevrem , bükülüyor , yamuluyor diye 15 gram yaptırdı
mavili_kelebek Kisirvetursu 10 gram düz ajdalardan 10 tane kullandım bir yamulma falan olmadı günlük kullanıyordum. Sonra sattık. Şimdi 15 gramlık ikili burmalardan yaptırdım onlarda çok rahat kullanımı.
Ballilokmam11 Kisirvetursu 10 gr 4 tane aldık yazin o günden beri kullanıyorum çok da rahat hiç yamulma felan olmadı 20 gr burma var o yamuldu ama 😂
ceylinn24 Kisirvetursu Kibrit çöpü diye geçen bi model var ajdadan bir tık kalın çokta güzel kullanılıyor gündelikte vs ben ondan almıştım yamulma olmuyor ona bakın beğenirseniz
mavili_kelebek Kisirvetursu bilmem zor yani yamultmak 1 seneden fazla kullandım hiç bir sıkıntı yaşamadım
minikmisimben Kisirvetursu bende kullanıyorum 10 gr hepsi ajda yamulma vs olmadı ama benim bileğim ince çapı dar o yüzden olabilir. Birde bazıları teneke gibi oluyor benim aldıklarım altı tırtıklı düz ajdalardan daha sert