denizalismom Günaydın hanımlar 🌞 bizim uyku rutinimiz şöyle ; alt ve üst değişimi , babaya öpücük, ışık ve kapı kapatma. Ardından yatağa girip biraz kitaplarına , biraz oyuncaklarına bakıyor ve uyuyor. Sizin uyku rutinleriniz neler ? 👶
Feyzosumunannesi denizalismom Çiş , diş fırçalama, üst değiştirme, su içme babaya iyi geceler öpüşme koklasma sonra yatağa. Sıra bana geliyor öpüyor sarılıyor iyi geceler tatlı rüyalar diyor arkamızı dönüp uyuyoruz. Ama kac kez öpüşüp iyi geceler diyoruz onu bilmiyorum hagahaaha
[silindi] denizalismom Diş fırçalama, duş, pijama değişimi, babaya öpücük, su içme, perdeleri kapatmak, iyi geceler dileyip kocaman sarılmak ve kapanııışşşş
16momm denizalismom banyo uyku tulum giyme saç tarama MASAl anlatma öpücük kapanış ama şu sıra beni çok zorluyor 21 aylık halim perişan 😂😂
elasevda 16momm benım kızım 24 aylık konuşmuyor cok zayıf uyku rutini yemek saatı yok napcam bilmiyorul
16momm denizalismom benim kesmelik durum yok nerdeyse hiç emmedi ama sanırım sendromlardayız 🤪 Allah kolaylık versin başarılar diliyorum
kubrakaradumann Ya kaç aylık bebeğiniz de bu şekilde yapabiliyorsunuz benim 10 aylık ayakta sallıyordum bırakmıştık yatağında döne döne uyuyodu 1 haftadır bizle beraber uyumak istiyor kendi yatağına geçince hemen uyanıyor 2 gecedir doğru düzgün uykumuz yok ağlıyor kendi yatağına bırakınca bu aylarda normal midir acaba 🥴
diloss642 Benim 3 aylık loş odaya götürüyorum kundak yapıyorum ve emzik veriyorum beşiğinde sallıyorum ve sonuç uyumuyor 😃
merimeri35 diloss642 hahhahaha asla yatağında kendi başına uyumuyor beni istiyor 75 günlük benimki de memede uyuyor yada ben yanında yatıyorsam uyuyor. Büyüme atağı diyorum ama umarım değildir. Emzik de tutmuyoruz delirmeye başlıcam 3 gündür yapışık ikiz gibiyiz. 😂
diloss642 merimeri35 ah ah hiçbir şey beni sinirlendirmiyor ama şu uyku kısmında aşırı stres oluyorum
seyma4748 denizalismom alerji şurubu var her gece onu içiyor ardından kıyafet değişimi çiş diş fırçalama babaya iyi geceler öpücüğü yatağa giriyoz sohbet muhabbet bağırış çağırış uyku 😅🥰
birerkekbirkizannesii denizalismom kızımı gıydırıp uykuya hazırlamak sonra ağlama krızı sonra sakınlesme sonra bıberonla beslenme sonra yıne ağlama krızı sonra sakınlesme sonra ayağıma alıyorum yıne ağlama krızı sonra uyuyor kdjdkdkks benım aralıksız her gün yasadıgım rutın uyuyacaksın e evlat ne dıye aglıyorsun 🤣
kubrakaradumann denizalismom umarım bırakır bu alışkanlığını bizle yatması sorun değil ama gece bizimde boşluğumuza gelir düşer diye korkuyoruz