Atlasinannesi_ mamacitaa_ bi çok konuyu o adamın sayesinde anladım video atsın diye dört gözle bekliyorum 🤭
SooMin Uykusuzhergeceeee zaten vertigosu da varmış bende de var ve bilmiyorum dengesizlik oluşturuyor
Deletedmom2987 SooMin denge kaybı yaşıyormuş evet ama belinde de platin varmış roman oynamayı bırak yolda zor yürüyormuş o kadar da alkollü değilmiş bir de videoda üstünde gecelik var yere düştüğünde gecelik yokmuş
Deletedmom2987 SooMin video kaydındaki kesik yerler kızının feryadı olayın yönünü değiştirmiş zaten dikkat ederseniz deniz abim attı hayatına girdi falan diyo
SooMin gulguzel Bu sitede bunlar mı konuşuluyor ? Bebekler anneler ile ilgili değil mi? Böyle konular yüzünden önemli sorular altta kalıyor gibi geldi bana ama yine de siz bilirsiniz Hanımefendi burada kimlerin eltisinin abisinin karısının dıdısının dıdıları konuşuluyor Güllü hiç bişey 🌹
hepyerdeyizz Deletedmom_897 ben geçen bı olayi anlattım hoşuma gitmeyen biseyi demedikleri kalmadı Defolun yani burnunizu sokmayın heryere dimj
Deletedmom_897 hepyerdeyizz aynen öyle sanki silah zoruyla okuyor birde girip üşenmeden yorum yapıyor ne saçma babasını tarlası sanki
SooMin Deletedmom2987 anladım içeriği çok bilmiyorum tabi ama vertigo felaket denge ile oynuyor onu bildiğim ve pencerede çok alcak olduğu için kendi de düşme ihtimali var dedim
nutellaa_ SooMin bende de var vertigo çok dengesizlik yapıyor gerçekten. Korkuyorum bende bu güllünün olayından sonra camdan bakmaya korkar oldum
gulhoca gulguzel siz öyle konular konuşun ve öyle postlara yorum yapın oldu mu? İnsanları da rahat bırakın. 50 kisi çıktı konuşacak kimsem yok buraya yazıyorum vs dedi. Bırakın da insanlar rahatça içini döksün.
nutellaa_ Deletedmom2987 Ece erkenin programında ismini vermek istemeyen izleyici kızının sevgilisinin de evde olduğunu söyledi hatta güllü ona damadım diyormuş çocuk psikopatmış vs şeyler anlatıldı binanın 2. Bir kapısı olduğunu iddia etti bakalım neler çıkıcak