Uykusuzhergeceeee Deletedmom2987 şahsen ben gerçekten kendisinin düştüğünü düşünüyorum ama araştırılsın tabii ki
nutellaa_ Deletedmom2987 Ece erkenin programında ismini vermek istemeyen izleyici kızının sevgilisinin de evde olduğunu söyledi hatta güllü ona damadım diyormuş çocuk psikopatmış vs şeyler anlatıldı binanın 2. Bir kapısı olduğunu iddia etti bakalım neler çıkıcak
Deletedmom2987 Uykusuzhergeceeee bende atıldığını düşünüyorum eş cinsel biriyle ilişkisi varmış daha önce bu kişi güllüye kaza yaptırmış
Deletedmom2987 yavruaslanlar bencede güllünün belinde platin varmış zaten bırak roman oynamayı yolda zor yürüyor diyo eski çalıştığı yerdeki menajeri sanırım o baya şeyler açıkladı
hepyerdeyizz gulguzel Anneler başlıği her konuyu içeriyor . Üstte kalmasını isteyen postuna ylrm yapar boş bile olsa Üstte çeker bı post açıp kendi haline birkailirsa görülmez tabi . İyi günler
Deletedmom2987 gulguzel hanımefendi bir sürü başlık var bu platformda gündem annelerin gün odası genel sağlık vs vs elbette konuşuluyor siz okumayın olur biter.
Deletedmom_897 gulguzel Bunu demek için girdiniz peki posta🤔Ve yorum yaptığınız icin de postta üstte çıkıyor kendi postlarınız için deneyebilirsiniz iyi günler.
Deletedmom_897 Deletedmom2987 Bende sevmiyorum böyle şeyleri herkes istediği postu açabilir ne oluyorsa
Deletedmom2987 Uykusuzhergeceeee ve kızı madde bağımlısıymış güllününde mal varlığı milyon kadar varmış ikisi bir yapmıştır diyorlar
Deletedmom2987 mamacitaa_ deniz diye biri daha var evde eşcinsel bu kişi daha önce güllüye kaza yaptırmış ve güllü alkol aldığı zaman güllüyü azarlarmış güllünün yan dairesinde yaşıyormuş ama ev birleşik bilinmesin diye öyle yapılmış o kişinin parmağı var diyorlar
hepyerdeyizz Deletedmom_897 ben geçen bı olayi anlattım hoşuma gitmeyen biseyi demedikleri kalmadı Defolun yani burnunizu sokmayın heryere dimj
Atlasinannesi_ Youtube’de savaş kurtbaba var izleyin kızlar adama bayılıyorum anlatış tarzı bile harika 🙌
mamacitaa_ Deletedmom2987 heee evet binadan koşunca kapıyı tıklatıyorlar biri kaciyo hemen 3.kisi arkalarindan o dimi