Tatlican Anna_ Ayy çok şükür çok diyen çıktı😆Hala zayıfsın diyen var. Ama ben 59 olunca bunalıma giriyorum
durbakalim @denizalismom 52 kiloyla hamile kalıp 68 kiloda doğum yaptım 15-20 günde 9 kilosu gitti sonra da 57 ye düştüm.
esraevrengndz durbakalim nasıl verdin emzirerek mi ben emzirmiyoeum veremedim 5 kilo gitti sadece 45 günde 😞
Masalbebee denizalismom hamilelikten önce 82ydim diyetle 65 e düşmüştüm hedefim 57ydi 65de hamile kalmıştım 80 e çıkmıştım yine hamileyken şimdi doğum yaptım şuan 78 im yine zayıflamak istiyorum 🥲
denizalismom Goktugmom_ öğle yemeği ve akşam yemeği tek yedim diğer zamanlarda kahve su detoks suyu falan içtim
cennetkusum16 denizalismom 53 kiloyum. Aletli pilatese başladım sezeryan göbeğim için bakalım gidicekmi
nhrmom 72 kg ile doğuma gittim şuan 49-50 arasında gidip geliyorum kızım 10 aylık amaa eşim asla memnun değil kilo vermemden bende kilo sevmiyorum yaaa 🤦🏼♀️😄
gulcingul 28 gün önce doğum yaptım 66 kg ile doğuma gittim. Şuan 56 kiloyum. Ben kilo vermek istemeyenlerdenim. :)
merry776_ denizalismom 54 ile hamile kalmıştım,gebeligimin ilk 6ayı hep istifra ettim ,51 e düştüm gebeliğin son 4 ay içinde 70kiloya ulaştım yememe dikkat etmeme rağmen ,kısacası şuan 56 kiloyum)Hedefim gobegimin gitmesi diğer bolgelerimden memnunum
erays denizalismom ayyy bende aynı 64 kiloyum diyet yapınca sütüm azalıyor devam etsem kesilirdi ondan dolayı motivasyon sıfııır
enesinannesii10_ denizalismom Benim de güncel kilom 76 boyum 160 hedefim 65 hamile kaldığımda.78 kiloydum şu an çabam sıfır çünkü ne vaktim ne halim var yemekten kesemiyorum ne bulursam onu yiyorum daha doğrusu biraz hareket etsem spor vs yapsam hemen verebilirim aslında 85 kiloydum hamilelik planımız varken kilo verirken hamile kaldım şu an tek tsporum emzirmek