Naf kukuleta ben yurt dışında kalıyorum pek bilmiyorum ama bebek mağazalarına falan bakabilirsiniz yada kendiniz yapın buğdayı kare şeklinde bi bez dikip içine doldurun mikro dalga fırında ısıtın ama yüksek ısı olmasın yAnar. Bu arada tülbetin ısısı kısa sürer havlu daha iyi olur
Mirayimran PnarT sab simplex 15 damla günde 3 defa biagaiayı 6 damla günde bir defa kullanıyoruz anlık düzeltiyo kiraz çekirdeğini ısıtıp karnına ayaklarına sıcak havlu neler neler ama olmuyo tahlillerde temiz doktora gittik kaç sefer 3/4 ay bu böyle diyo doktor
DogaLina kukuleta bebekler uykuya geçmeyi bilmiyolar. Ona bi şekilde destek vermelisiniz. Ve muhtemelen sizi istiyo o yüzden memede uyuyo ve beşikte uyanıyo. Beşiğe kendi kokunuzdan bişey koyun yada yanınıza alın yatırın. Ben kızımın 40 ı cıkana kadar birlikte uyudum kucagımda uyuttum. Yani yanında uyursa ayıramazsın derler ayrılıyo şuan ayrı yatagında yatıyo. Kucakta uyutma kucaga alışır derler alışmıyo şuan ayakta sallıyorum öyle uyuyo. Daha 3.5 aylıgız bizde. Ayırma annesi kendinden onu :) korkuyodur o dahaaa
Yusufcuk01 kukuleta bak ben gastroenteroloji profesörüne sorarak bir karışım içiyorum doğduğundan beri gaza süper iyi geliyor sütü de artırıyor. Rezene,anason,kişniş,tane kimyon ve muskat. Her sabah bir fincan iç. Bebeğe verme ama.
kukuleta İshalide oldgu için rota virüsü olabilir dedi tahlil verdik röntgen cekildi yarnda ultrasonu var kusuyosa her yemektrn sonra yatrmsmz gerekrbilir dedi