sezolii yagmurpoyrazcan yok yok tabi ki o kadar hızlı değil bebeğim daha küçük hızlı kilo verirsem süt azalabilir. Diyetisyen öncesi ben 1.5 kilo kadar kendim vermiştim. Total o kadar oldu yani 1 ay diyebiliriz☺️
yagmurpoyrazcan Nalia miden küçülmüş demek ki ben sabah kahvaltısı 2 ara öğünle akşama kadar duruyorum gözüm dönüyor
esel1 68 ile hamile kaldım doğuma 93 kilo ile girdim 🫠 bebeğim iki aylık hiçbir şey yapmadan 77.5 a düştüm şükür 😅 10 gündür de dikkat etmeye başladım şuan 73.5 oldum hedef şimdilik 65 boyum da 167 motivasyona ihtiyacım var grup varsa bende gelirim 🙋♀️
yagmurpoyrazcan esel1 benim hedefim de 65 ilk etapta. 63le hamile kaldım 83le doğuma girdim 72lere düşmüştüm ama emzirme döneminde çok fazla kilo aldım 80 kiloyum inşallah ay sonuna 75 74lere düşerim
sezolii yagmurpoyrazcan çook teşekkür ederimmm. Sağlıklı bir şekilde hep birlikte istediğimiz görüntüye kavuşalım♥️ (not: bana bildirimler nedense gelmiyor o yüzden geç yazdım🤭)
esel1 yagmurpoyrazcan dikkat edersen ilk ayda çok hızlı bi şekilde kilo verebilirsin ödem oluyor iki üç kilosu zaten, eğer emzirmiyorsan aralıklı orucu da deneyebilirsin oda çok güzel kilo verdiriyor ☺️
berk58 yagmurpoyrazcan bende 22 Ağustos dan beri diyetisyen ile başladım 73 kilo ile başladım şuan 67 yim hedef 60 🥰 umarım hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız 🌸🙏
yagmurpoyrazcan esel1 şuan diyetisyenle ilerlediğim için biraz zaten aralıklı oruç gibi benim liste ve ben bazen verdiği listeden daha az yemeye de dikkat ediyorum
Melike_01 girlandboyandmumy_ arkadaşlar chatgbt ye de sorun çok güzel diyet listesi çıkarıyor ben emziriyorum ona göre liste çıkardı bana
yagmurpoyrazcan girlandboyandmumy_ atarım tabiki emziren annelere de sakıncalı bi şey yok listemde zaten
hulyacam yagmurpoyrazcan ben de 3 gün önce başladım online diyetisyen kontrolünde. 73 kg ile çıktım yola. 57 lere düşmek istiyorum. Herkese bol eksiler 😍
yagmurpoyrazcan hulyacam bol eksilerin olsun. Umarım hepimiz istediğimiz bi fiziğe sahip olabiliriz 🌸