Funda0161 Bende hünnap marka eczaneden keçi sütlü keçiboynuzlu bisküvi alıyorum sabah kalhvaltılarında ikişertane bazen aksam meyvelerıne muzla karıstırıp verıyorum altıncı ayda bır kasık mamaya bıtane atıyordum ama bınerondan gecmıyordu kasıkla verıyordum
Hafizenr Poncikmom25 bir çay bardağı tam buğday unu, bir çay bardağı pirinç unu veya yulaf unu, Bir yemek kaşığı irmik, Bir yumurta sarısı, yarım çay bardağı peynir altı suyu, Bir yemek kaşığı yoğurt, iki yemek kaşığı tereyağı 👍 benim tarif bu kuzum çokta güzel oluyor tavsiye ederim ama ben bir yemek kaşıği kadar ama dolu dolu değil pekmez yada hurma özü koyuyorum daha lezzetli oluyor 😇💙
Hafizenr Poncikmom25 hamur olması ya kalın kaldı yada fırından kaynaklanıyor herhalde kuzum benimki hiç öyle olmuyor ama bide bunu dene bakalım.
58goktugum meric bütün bebe bisküvilerinde şeker yok hemen aklınıza cici bebe geliyor sanırım 😊 Hipp in organik bebe bisküvisi var. İntagramda da aşcıanne var onun bisküvileri tamamen el yapımı ve doğal. No sugar 👍🏻