Aryamlinamom gizemmeh4 gece açlığı yani en geç 19.00′dan sonra birsey yememek(sıvı olabilir bitki çayı,çay,kahve vs… Düzenli spor ve yürüyüş Karbonhidrat tam anlamıyla kesilmemeli eger bir hastalık yoksa Bol bol protein Veee vitamin değerlerinizi kontrol ettirip takviyeleriniz ihmal etmemek
gizememre gizemmeh4 bol su , diyetisyen eşliğinde kan değerlerine ve vitaminlerinize bakıldıktan sonra verilmiş bir diyet listesi ve spor
Kayra_68_aksaray gizemmeh4 aralıklı aclık kalori hesabı günlük en az 45 dakıka leslie bende diyetteyım ayda 4 buçuk kg verdim
sadecesenmelek Aryamlinamom bende diyet yapmak istiyorum ama birden elim ayağım titriyo gözlerim kararıyor bu durum da nasıl diyet yapabilirim sizce ?
mamacitaa_ gizemmeh4 sevdim bu postu ✨🫱🏻🫲🏼😂 Kaç kilosunuz kaçtan kaça inmek istiyorsunuz? Bence en etkili yöntemi akşam bir şey yememek, aburcubur tarzı paketli şeylerden olabildiğince uzak durmak.
ysr1 mamacitaa_ offf nasıl zayiflicam bilmiyorum bendee 2 ay önce doğum yaptım ilk zayıfladım göbeğim baya düzeldi şimdi baya çıktı gene hamileyken kalcam yoktu şimdi kalcam buyuduuu yardım edinnn diyet demeyin asla boğazımı tutamıyorum ve emdiriyorum napim
Goktugmom_ cananmirs 16 saat aç kalacaksın😆saatleri kendin ayarla işte😆 Bol su bol proteinli kahvaltı Abur cubur tatlıyı kes gerisi geliyor
Kayra_68_aksaray cananmirs internetten arastır canım bi cok metodu var saat aralıkları falan kendin secıyorsun
benhande Ekmek yemeyin. Akşam 6’dan sonra hiçbir şey yemeyin, bir yeşil çay için yatın. Bir de tatlıyı haftada bir kez tüketin, mümkünse tüketmeyin. Bir de ben sadece iki öğün yiyerek ciddi kilo verdim. Aralarda atıştırmayın. Kolay gelsin. Mide zor terbiye oluyor ama olunca da artık fazlasını da verseniz almıyor.
tarana19 Aralıklı oruç Bol su Lifli beslenme ( ben tam buğday ve çavdar ekmeği kullanıyorum, çok etkili, beyaz ekmek kilo aldırıyo, emziren anneyseniz, lifli beslenme süt kalitesini de artırıyor) Spor (yürüyüş, tempolu koşu, pilates)