Bisofya Aylizsu bazı test markaları yanıltıcı olabiliyor canım kan en güvenli olanı o yüzden onda negatifse negatiftir
Aylizsu TuttiFruttii nasıl oldu peki hepsinde pozitif kanda negatifiydi ay biraz rahatladım sanırım testlerde sorun var
TuttiFruttii Aylizsu evet hatta 4 gun de gecikmistim, bu testler ilişki sonrasında vs pozitiflik gösterebiliyor demişti doktor bana. Kanlar hep negatif ama erken ve kaset test cift cizgi oluyodu. Sonra adet görmüştüm
atanamayansokrates Bir testte pozitif çıkmıştı ve baya netti. Üstelikte adetim gecikmisti. Ama kan negatif çıktı
banumeral23 Ben test yapmıştım iki çizgi çıkmıştı fakat kan vermeye gidince gebelik yok denildi ertesi gün erken gebelik testi aldım onda da çift çizgi çıktı bir kaç gün bekleyip kan verdim gebelik çıktı
gtclp banumeral23 benimde kaset testim pozitif çıktı kanda negatif çıktı olblrmi acaba kam tahlilinz ne çıkmıştı sonradan değeriniz
banumeral23 gtclp tam hatırlayamıyorum oğlum şuan 3 yaşında ama kanda yok demişlerdi ve 2 gun sonra tekrar başka hastaneye verdim beta baya yukselmişti hatta doktor kese göremedi bi kaç kez gittik ben çok erken farketmişim alttan muayene ederek görmüştü
Aylizsu gtclp verdim sonuç çıkmadı doktor baktı ultrasonlar hiç bişey çıkmadı anlam veremedim vallahi oda diyor testler yanıltıyor bazen diye kan sonucuna göre yazarım buraya