Seydameva ElisTalya oyh valla çok heyecanlandım hemen almalıyım dişlerle ilgili şeylere aşığım bayılırım 😂saolun valla
ElisTalya _alya_ internet sitesinden aldım ama bazı illerde kendi mağazaları bulunuyor ama hangi iller bilmiyorum belki instagram sayfasından sorarsanız yardımcı olurlar
Gezginprenses ElisTalya öyle bi bahsettiniz ki canım çekti 😊 Nerden aldınız acaba nerde girecekmiş indirime 😊
ElisTalya Gezginprenses sitesinden aldım yarın 8 Mart’a özel 80 dakka tüm ürünler 8 lira yetişen alıcak sanırım 😂 bende instagramda paylaşımlarında gördüm
tugbis12 kubraF benim öyle kizimda dişim az curudu ama oglanda hic agzimda diş kalmadj saydim 10 tNe kırık çürük var nasıl yapicam bilmiyorum
tugbis12 kubraF karbonat tuz okumuştum bi yerde ama dışi agritiyo limon sıkıp da fırçala bide tuzla karbinati yap dene nasil olcak
ElisTalya Kızlar ben diş macunu önermiştim Ya . İsmini yanlış yazmışım diğeriyle karıştırmışım . Whıtening toothpaste olan olucak beyazlatıcı diş macunu .anne kafası Kusra bakmayın 😅