etkafa Aselminagngr aynen öyle canım hiç kıyafet kalmadı hergün makine çalışıyor 😂birde ben külot bile giydirmiyorum sadece pijama ıslaklıktan rahatsız olsun diye ama maşllh hiç olmuyor 😵💫😵💫🤯🤯
Aselminagngr etkafa benimkide aynı yapınca aaaa anne bişey diyo 😂 diyorum bişey değil çiş geldiğinde söyle ama nafile bakalım kalktığında yaparsa hepsini 2-3 saat götürmem öğrensin
Aselminagngr etkafa hepsini yapmamıştır çünkü yarım saatte hemen gelmesi ne bilim. 3 saat kuru kalıyo benim kız hala uyuyo ve kuru
Aselminagngr etkafa ayy inşaallah 3 de kalktı hemen tuvalete götürdüm ve yaptı 💃🏻 bakalım neler olacak
Aselminagngr etkafa bende hâlâ bekliyorum çiş tutma süremiz 2 saat uyandığında tuvalete yaptı dahada çiş yapmadı bizmki yarım saat sonra götürcem bakalım
Aselminagngr etkafa bizim yavaş yavaş düzene giriyo maşallah 🧿 1 damla kaçıroyo sonra anne bişey diyo tuvalete gidiyoruz yapıyo 1-2 güne tamamen alışır gibime geliyo sizde sabredin
etkafa Aselminagngr günaydın canım hala söylemiyor geldi diye ama saatte bir götürüyorum kaçmıyorda kakayı da bu gün üstüne yaptı sizde durumlar ne
Birbebetoannesi Aselminagngr neden yapmak istemiyor mesela önce bunu gözlemlemek geremiyor bence . Misal, aparata yapmak istemiyordur , ayakları boşlukta kaldığı için istemiyordur , beze yapmak kolay geldiği için istemiyordur gibi gibi
Aselminagngr etkafa bizmde gece hiç yapmamıştı kuruydu sabah lazımlığına yaptı. Bizimki arada 1-2 damla kaçırıp gerisini lazımlığa yapıyo. Birkaç güne daha iyi olur diye düşünüyorum