defnesmam42 O kadar çok kaydetmişim yok mu bunun hepsini aynı anda silecek Bisey ya tek tek uğraşmak çok zor arada ise yarayacak seyler var sil sil yoruldum daha da bitmedi bide biraz sildikten sonra daha da gerisi kaldırılmiyor biseyler oluyo
birhanim25 defnesmam42 şu an Instagram kullanmıyorum ama kullanırken ayrı klasörlere kaydediyordum Bir şeye bakacağım zaman çok kolay oluyordu
Kbraunvr defnesmam42 Köşede 3… var ordan tümünü seç var ama belli sayıda seçiyor bitene kadar uğramak lazım 😏
defnesmam42 quelina 🥲hayır hepsi de aşırı saçma yanlışlıkla falan mı bastım kaydettim yapmış olabilirim
defnesmam42 mamacitaa_ telefon kasmaya başladı şuan elimdeki eski telim eşim yeni alana kadar bunu idare etmem lazım korktum kasilisnca
gokcen_ defnesmam42 sağ üstten seç i tıkla daha sonra tüm seçileni kaldır yapıyorsun .Ben kaydedeceklerimi klasöre ayırdım .Mesela pasta tarifi ,yemek tarifii ,iş hayatı ,dua vs vs diye istediğim zaman klasörden bakıyorum.
defnesmam42 gokcen_ deneyeceğim inşallah olur teşekkür ederim 🙏 bende ayiracagim da çoğunu bilinçli kaybetmedim gece emzirirken uyumamak için bakıyorum o ara herhalde nerelere bsiyirsam 😅
defnesmam42 aslanmomy bizimki dert değilmiş ayrıca dert değil öylesine acilmis bir post aslında ama çok ciddiye alanlar vr 😅 bekleyin bakalım belki vardır Bi hilesi
defnesmam42 seymammm niye bu kadar terbiyesizsiniz? Çok daha saçma derdi olanlar var onlara yanıt verirsiniz ama demi kaynana es cekistirmedigim için mi beğenmediniz?
gokcen_ defnesmam42 olabilir o kafayla 😂Ben de buraya uykusuz kafa yoğunken girince kelime harf eksik yazıyorum😅
Poyrazmom0 seymammm Ne kadar çirkince bir yorum sanane kadının derdinden. Allah başka dert vermesin gibi şeyler söyleyebilirsin mesela ya da sen hiç bişi söyleme geç 😒 işte böyleleri fazlalik bu uygulama da
defnesmam42 Poyrazmom0 teşekkür ediyorum ama bunlara anlatılmaz dert değil ki öylesine açılmış bir post bir soru sordum o kadar 😅 kaynana eş falan cekistirmedim ya hoşuna gitmemiştir
seymammm Poyrazmom0 Sanane dediğine sanane 😏 Gereksiz karışanlara laf yetiştirmiyorum, işime bakıyorum.”