sincapailesi Ben realmi 10 kullanıyorum ama hiç iphone kullanmadım 14 yada 15 almayı düşünüyorum siz ne kullanıyosunuz
birerkekbirkizannesii sincapailesi 16 pro max kuallanıyorum kaynanamın telı realmıydı çok ağır gelıyo onunla bısey yapınca ıphone gerçekten aşırı hızlı ıyı bı telefon tavsıye ederım 15 kullandım yurt dışıydı ama çok memnundum
ozdenizzz simseklivekalpli xiomi yi bi araştırın olur mu benim eşimin sevdiği bir marka doğum günün de saatini de almayı düşündüm mağazadaki arkadaşlar xiomi Türkiye den çekildi biz sevdiğimiz müşterilere önermiyoruz artık dedi ne kadar doğru bilmiyorum.
simseklivekalpli ozdenizzz opponun bazı modelleri yokmuş ama ben sıkıntı yaşamadım daha yeni kulaklık aldım hatta oradan
livanurvealpinannesi61 Poyrazmom0 13 pro güzel bende beğenmiştim eşim 14 aldı dedim neyse olsun 😁 diğeri yapılmadı telefonsuz olmuyor gerçekten
nanelimon19 sincapailesi hep ıphone kullandım başka telefon kullanamıyorsun ıphone alınca şu an 14 var memnunum
egelsenkonuss acimavi hayalimdeki telefon ya jsjsjs bende i phıne 13 var bunu eşime verip onu almak istiyorum 5 i çıkmıştı sanırım en son
cokbilmismom sincapailesi iPhone 16 pro kullanıyorum çok çok iyi daha öncede 11 kullanmıştım o da çok iyiydi.
kums sincapailesi Ay şu an sevine sevinen bunu yazıyorum eşim 2 gün önce doğum hediyesi aldı ama benim telefon pertti mecbur aldı🫣😃 galaxy s24 ultra
livanurvealpinannesi61 kums Galaxy es serisi çok iyi ama Trabzon da servisi yoktu s24 bende istedim ama bizim bütçeyi aştı güle güle kullanın inşallah 🥰