[silindi] [silindi] Sence bacıcan diyebilecek bir tipim mi var İzel’im benim sjxjxj Sksjsjjsks Aramıza nifak tohumları soktun ahshags böyle mistik hitapları nerden buluyorsunuz 🤣
[silindi] [silindi] mistik hitapları Ahsjdjfk nifak tohumu söz konusu olamaz papuşum duygusal anıma denk geldi 😅
Sksjsjjsks [silindi] geliyor arada böyle kdksksksk kız 🤣🤣 niye kız kötü söz mü kdksks gayet elit 🤣🤣🤣🤣🤣
Sksjsjjsks [silindi] yok keko değilim kaskıs Allah korusun 🤣🤣 takipçilerime diye diye yapıştı elime yazıyorum sksksjjs
gg3848 Sksjsjjsks ufak ufak kendinizi paylaşın yavaş yavaş sayfanızı bence direk blog sayfasına dönüştürün yeniden bir sayfa açıp büyütmek daha zor ne güzel bayağı takipçiniz var zaten🤗
Sksjsjjsks gg3848 zaten storyler de paylaşıyorum ama eşim fotoğraf video çekmez skdjjsjd sayfa hiçe çıkar o yüzden cesaret edemiyorum 😅
Bir_anne2374 Sksjsjjsks meraba trendyolla anlaşma felan nasıl oluyor siz mi başvuru yapıyorsunuz nasıl oluyor bu süreç şartlar nedir bilgi verebilir misiniz lütfen
Sksjsjjsks Bir_anne2374 evet ben başvurdum 30 k ve etkileşimine bakarak onaylıyorlar ister ajans ister kendin istisnai belge alıp paylaşımlarını yapıyorsun komisyon üzerinden kazanıyorsunuz
Sksjsjjsks dondurmamkaymak değişiyor ya mesela Temmuz da 10 bin kazandım ağutosda 6 bu ay 5 buçuk yani daha çok kazanamadım henüz kişisel hesaplar milyonlar kazanıyor 🫠🤣