Sksjsjjsks Kızlar 118 K lık söz sayfam var kendimi de storyler de paylaşıyorum çok aşırı sık olmasa da diyorum ki acaba ayrıyetten blog sayfasımı açsam ordan mı devam etsem takipçilerim biraz pasif ksksksks 😅🤣
Sksjsjjsks acimavi iste bacım aslında onu da düşünüyorum ya bakalım 😅 herkes yürüyor biz de yürüyelim 🫢🤣
acimavi Sksjsjjsks bence de valla. Biraz umursamaz olsam ben bile önce anonimle başlayıp takipçim artınca ticarete dökerdim, başarılar dilerim🙃
Sksjsjjsks acimavi şu anda da trendyolla anlaşmalıyım bacım az çok 3 5 kazanıyorum ama tabi diğer miktarlara göre çok çok az ayda 10 milyon kazanan var öyle diyeyim 🫣
Sksjsjjsks benseninananonim bacım paylaştığım sözlerin içerikleri tuttu sayfa büyüdü daha da büyütmek amacım bakalım ☺️
Bir_anne2374 Sksjsjjsks meraba trendyolla anlaşma felan nasıl oluyor siz mi başvuru yapıyorsunuz nasıl oluyor bu süreç şartlar nedir bilgi verebilir misiniz lütfen
[silindi] Sksjsjjsks bu kadar takipçi gelmişken yeni sayfa açmayın sayfanızı minik adımlarla blog sayfasına dönüştürün, hoşuna giden kalır, gitmeyen gider. Giden hiç sizin olmamıştır zaten….. dkfkflfl
Sksjsjjsks [silindi] ya ahahah 🤣🤣 çoğu ölü takipçi yaslı kesim galiba öyle düşünüyorum 😅😅 ay bilmiyorum cesaret de edemiyorum 🥺🤣
[silindi] Sksjsjjsks olabilir onlar çok sever manalı sözler 😅 cesaret edemeyecek ne var ya 2 milyonluk sayfanı hiç etmeyeceksin sonuçta blog sayfaları daha çok tutuyor hem
Sksjsjjsks [silindi] kız kim dedi 2 milyonnnnn 🤣🤣 ay nerde o günler 118 K yazmışım bacıcanım🤣🤣 öyle olsa oooo ben şu an en zengin ınfluncerdim dksksjj
[silindi] [silindi] Sence bacıcan diyebilecek bir tipim mi var İzel’im benim sjxjxj Sksjsjjsks Aramıza nifak tohumları soktun ahshags böyle mistik hitapları nerden buluyorsunuz 🤣