rvd geçmiş olsun kaç yıldır bu mevzu var malesef. 2022 aralıkta eşime geçmişti tecrübelerimi aktarayim. Çok dikkat ederseniz 1- 2 ay içinde tamamen kurtulursunuz ama en ufak dikkatsizlik aylarca uğraştırır hepinizi. Ben uyanık davranmıştım ve eşimde geçmeyen kaşıntı olunca direk cildiyeye götürdüm esimi. Doktor bakti ve kwellada losyon verdi. Sabah mesela 10da banyo yaptı çıkar çıkmaz losyonu tum vücuduna sürüyordum, yüz haric. atıyorum ellerini mi yıkadı eline tekrar sürmesi gerekiyor. Losyon kokusuz güzel cildi kurutmayan biseydi. Aksam ayni saatte yine banyo yapiyodu yine suruyoduk. Gunde iki kere 3 gun boyunca. 3. Gün akşam son kez surup 4. Gün sabahı yıkanıyordu o kadar.tabi o sürede kızımla bende sürdük. Kullandığı havluları falan hergun düzenli yıkadım o süre zarfında ben koltukta yattım. Nevresimler hergun yıkadım. eşimin oturduğu koltuğa örtü serip sürekli değiştirip yikadim. Ic camasir ve havlulari utuledim sadece. Nevresimleri utulemedim gerek yoktu.zaten yuksek derecede yıkanıyor. Yumuşatıcı gözüne beyaz sirke koydum. Yalınayak yere basmamasına dikkat ettim. Cok sukur kizimla bana gecmeden atlatmistik. 2 ay icinde tamamiyle iyilesmisti yaralar. Cilt kuruyabilir losyonlar bittikten sonra mutlaks nemlendirici surmenizi tavsiye ederim.tekrar geçmiş olsun. Benim psikolojim bozulmuştu tiklenmiştim resmen. Asla disarda bisey denemem kendim. esime de denetmem kiziyorum direk.