asafimkavun Ben alana kadar herkes Philips die övuyordu şimdi aldıktan sonra kimse memnun değil napayım şimdi ben ya
buseselvi asafimkavun modeli tam göremedim ama ben de Philips dikey süpürge kullanıyorum memnunum sadece boruları çıkarırken bastığımız düğme çok hassas kırılıyor 3 yıldır kullanıyorum şarjında iyi gidiyor
ekk07 asafimkavun Bende 3 yıl önce 8057 Aqua aldım çok memnunum. Şarjı hızlı doluyor ve uzun süre gidiyor. Aşırı sesli de çalışmıyor. Memnun olmayanlar neyden sorun yaşamışlar acaba hiç denk gelmedim olumsuz yoruma
Rabiiul asafimkavun 1.5 senedir kullanıyorum çok memnunum herhangi bir sorun yaşamadım kayınvalidem de kullanıyor oda memnun bir sorum yaşamadı
Huma_kus34 asafimkavun memnun kalanı görmedim hiç bende araştıryordum avm kız dedı kımse memnun degıl dıye
asafimkavun ekk07 bende bilmiyorum memnun değil deyip geçiyorlar muallakta kaldım o kadarda para verdim üzüldüm
ekk07 asafimkavun Ben alacağım zaman Dyson ile karşılaştırma yapıp özelliklerine göre bunda karar kılmıştım. İyi ki de almışım gerçekten çok memnunum. Turbo modunu kullanmama bile gerek kalmıyor. Yani benim beklentilerimi fazlasıyla karşılayan bir süpürge
asafimkavun ekk07 silmesi falan güzel değil ki iki çocuk için aldım su toz olaylarıni çeker bilmem ne die
ekk07 asafimkavun Nasıl yani ben silmesinden de çok memnunum ne kuru bırakıyor ne de çok ıslak yapıyor. Sizde nasıl bir sorun var silmede