prensesanesi01 Merhaba hanımlar markanın süt sağma makinasını alacağım ikinci el olarak ama karşı taraf 3 yıllık ürün olduğunu söylüyor elinde olanlara sorum acaba çekiminde bir problem varmıdır 500 tl diyo
annevebebegiii__ prensesanesi01 kiwi almıştım bir kaç kere kullandım makinaya attım diye bozuldu mochi manuel pompa almıştım çoook memnun kaldım baya iyi
ersuras prensesanesi01 ben 3 yıl önce phılıps 2. El aldık bu sene tekrar kullandık masaAllahı vardı valla cekım gücü aynıydı
Havvaana prensesanesi01 vakum yapmasını sağlayan ufacık birşey var adı valf ti sanırım sıfır kutularda 2 tane çıkıyor ondan ben mesela çok aktif kullandım kızımın hastane süreçleri oldu 8-9 ayda o 2 valf i de eskitmiştim eğer o valfi eskiyse evet çekimi düşüktür ama sanırım trendyol gibi bir yerde ben görmüştüm valf satılıyordı hatta demiştim alayım da kalsın bundan felan sonra bana gerek kalmadı ama aklımda bunlar kalmış. Dediğim gibi makineden daha çok o parça önemli onun üstünde bir araştırma yapın
Havvaana prensesanesi01 şu parçadan bahsediyorum bunu trendyolda felan aratın yorumlarda lansinohla kullananlar olmuş bir inceleyin
aylisinannesi Bende kiwi var 4-5 aydır kullanıyorum çekimi azaldı gibi bence kullandıkça malzemesi yıprandığından dolayı çekimi azalıyor
allwrite Benimki de Lansinoh ve 3 yıllık, ablam verdi sağ olsun. Gayet güzel çekiyor, bir problemi yok.
allwrite prensesanesi01 onu diyemem malesef😕 ürünü görmediğim için. Siz ürünü güvenilir bir site aracılığı ile alacaksanız ve satıcıdan size çalışır vaziyette video göndermesini isterseniz olabilir. İkinci el piyasasına da bir bakmak lazım, onu da bilemiyorum malesef.
ersuras prensesanesi01 evet buy vala 2 çocukta da kullandım benım kinde alırken de şarj yerınde temasızlık vardı yıne de kullandım çok işime yaradı
Havvaana prensesanesi01 hayır o dediğiniz göğse takılan yer, benim dediğim biberonun iç kısmında kalıyor vakum yapıp sütü toplayıp biberona bırakıyor
tuntun42 3 yıl ne ki 6 yaşındaki oğlum doğduğunda almıştım, şimdi kızım için kullanıyorum hala ilk günkü gibi.. aradan 6 yıl geçmiş