alpaslanmom_ Kızlar dün biraz hastaydım eşimi yolladım alsın diye evim şuan 23 derece kombi kapalı hali daha açmadım eşim 2,5 ve 1 numaralı tog almış E bebekten sizce hangisi giyilmeli ve içine ne giydirmeliyim üstünü asla örttürmüyor ?
deryaren alpaslanmom_ her bebek farklıdır benimkisi sıcak çok sever sizin yerinizde olsam 2 bucuk tog giydiririm içine sadece zıbınla
alpaslanmom_ deryaren banada 2 buçuk iyi gibi geldi ama kv erkek çocuk sıcağı sevmez bu ne diyip duruyor 😀 7 aylık bebeğim sadece ense saçları terler başka terlediğini görmedim
alpaslanmom_ organikirmik bir deniyim terlemezse bunla yatırıyım terlerse bir tane 1,6 alayım diyorum eşim etiketlerini sökmüş daha değişim olmaz çünkü
Rabiiul alpaslanmom_ yıkamadıysanızbir şey olmaz , ben yıkamıştım ama fiya farkından dolayı iade almışlardı , 2.5 fazla 1.6 iyi bende öyle kullanıyorum
UykuPerisi_ alpaslanmom_ hayır oluyor değişim ya da iade. E bebek aldığınız mağazayı ararsanız anlatın biz de dün öyle bir sorun yaşadık götürdük değiştirdik eliniz ee kalmasın boşuna paranız ziyan olmasın.
alpaslanmom_ UykuPerisi_ canım iç etiketini bile kesmiş çocuğa batmasın diye eşim , böyle değişim olacağını sanmıyorum
alpaslanmom_ leylannpembemontu evet denedim içine zıbın giydiriyorum bacaksız sadece ensesi terliyor bacakları falan sıcacık
adaatuna alpaslanmom_ 21-24 derece arasında 1 tog kullanıyorum içine uzun kollu bacaksız zıbın giydiriyorum
alpaslanmom_ adaatuna ya bizim yatak odası boydan boya camlı o yüzden biraz serin oluyor güvenemedim 2 buçuk giydirdim petekleri açınca 1.6 ya dönerim
leylannpembemontu alpaslanmom_ bende gece denedim 2.5 tog ensesi elleri falan sıcaktı ama sabah bezi taşmıştı acaba üşüdüğünden mi bilmiyorum ya