Mtzzeynep Pasa-2727 evet maalesef sabit kalır diye çok ümit ettim ama olmadı. Üstüne kollarım ve bacaklarım sarktı 🥺
TospikEmirr Pasa-2727 47 kiloyum kilo alamıyorum üstüne veriyorum bide yaz boyunca iştah sıfırdı yiyemezdim . Şimdi biraz biraz yiyebilir yorum umrum alırım önerisi olan varsa bende burda bekliyim
kirgincicek1_ Pasa-2727 ilk başlarda çok zordu. Afedersin öğüre öğüre yiyordum. Masadan kalkıp evin içinde iki dolanıp tekrar oturuyordum yemeğe. Sonradan mide genişleyince alışıyorsun. Ama devam etmek önemli
Taftafgiller Pasa-2727 1.70 boyum 57 kiloyum bende almak istiyorum. Millet emzirirken alır ben veriyorum malesef 🥲 İştahım var yiyorum ama etrafımdakiler benden daha çok yiyor demek kı az yiyorum 😂😂🤦🏻♀️
Taftafgiller Pasa-2727 Turşu yeşillik yemeklerin yanında iştah açıyor. Cici bebe diyorlar sütle ıslatıp yiyceksin hem lezzetli oluyor bi kaç kere yedim ama düzenli olması lazım sanırım evdeki çocuklardan bana fırsat kalmıyor ki cici bebe hop bitiyor 😂😂
balkizimcicekkiz Pasa-2727 neden yiyemiyorsunuz canınız hiç mi çekmiyor yemek çekmese bile abur cubur fastfood cips felan