barbiee_ Aldım. Çok memnunum Prusya mavisi olanı aldım başlıklar tam. Fakat en güçlü modda halı süpürürken duruyor anlamadım başlıkmı bozuk. Helppp?
SheDoesntCare barbiee_ V15 kullanıyorum aynı sorun bunda da var bence aşırı güc uygulandığında duruyor en yüksek ayarda yapmazsan öyle olmuyor
KendiEvimdeDeplasmandayim barbiee_ güle güle kullanın 🌸 bende de v15 var ama halılarda sorun olmuyo halının yapısıyla alakalı olabilir ☺️
asellmiihramom barbiee_ bende kullanıyorum aşkım halın çok mu kalın tüylü mü filtrleri temizle öyle dene birde
barbiee_ asellmiihramom kanka yeni aldım 4-5 gün oldu geleli daha sende ki model ne? Salon halım yünlü evet
barbiee_ SheDoesntCare evet onu farkettim o zaman o ayar neden var😀 V15 alacaktım başlıklar tam değildi ondan almadım
Aslimm SheDoesntCare merhaba ben de almayı düşünüyorum da sizin v15 hangi modeli ? Ne zaman aldınız kaç başlığı var
barbiee_ @“asellmiihramom”#p37186542 kanka ne kadar toz çıkarıyor demi ya geldi denedim o gün evi süpürmüştüm sanki süpürmemiş gibiydi
asellmiihramom barbiee_ ben alalı çok oldu Knka halbu ki sabah temizlemiştim çocuklar yere birşeyler dökmüşler süpüreyim dedim şok oldum sanki hiç temizlenmemiş gibi her defasında bu kadar toz çıkıyor
asellmiihramom barbiee_ bende ilk başta robot istemiştim ama çevremdeki herkes dyson al dedi iyikide almışım Knka
barbiee_ asellmiihramom ben robottan da memnunum kanka baya oldu alalı roborock s5max aşırı iyi hala ilk günki gibi
asellmiihramom barbiee_ evet Knka bende roborock istiyordum çevremdekiler çok memnun şansımızı dyson yana kullandık 😂🥰