Zynp1016 Kızlar bugün ıkıncı ay asımızı olduk üç tane 37.5 olduktan sonra ateş düşürücü vermemi söylediler suan 36.8 falan çok huzursuz uyumuyo ne yapmam lazım şuruptan da verdım aynı degısen bişey yok iyice korkuyorum
Afrasel Zynp1016 canım ben 1 hafta önce vurdurdum ateş olmadı şükür ama 3 gün huzursuzdu durup dururken ağlama krizleri yaşadık geceleri 1 çay kaşığı calpol verdim zor sakinleşti usanmadan salladım sakinleştirdim ama geçti sizinde kısa sürer inşallah
Birminnosannesi Zynp1016 Hemşire ver dedi ben hemen açıdan sonra calpol verdim. Yanlış mı yaptım bilmiyorum.
Gde1307 Bizde bugün aşı olduk. Çok huzursuz, nedensiz ağlıyor sürekli memede. 38.2 oldu ateşi ılık duş aldırıp, calpol verdim bakalım ama huzursuzluk devam ediyor
zenginoldum Zynp1016 aslinda dediginiz diyet yapilmali.fakat ben yapmadim.. sadece bentonit kil ictim. Bu kil idrar yolu enfeksiyonuna da iyi geliyor. Söküp atiyor 1 gunde
My_son Zynp1016 karnina yapma bence usutur bide gazi cikmasin basina. Cok usutme bebisi hafif hafi yap o dayi da cok sicak yapma ustunu de ince giydir gece de dahil bide gece saat basi atesini olc mutlaka
Afrasel Zynp1016 37.1 oldu en fazla ama alından 37,4 popodan 37,8i geçmedikçe ilaç vermemek gerekiyor dediler ama ağırdı olursa ağlar ozaman verebilirsin dedi doktorumuz verdim bende rahatladı biraz
Afra34 Bizde bugün aşımızı olduk bende takip ediyorum ateşini sık sık ama banyo yaptırmayın dedi üç gün duş felan aldırmayın sakın tabi siz daha iyi bilirsiniz ama🤷 bugünü yarını atlatırsak birşey kalmaz inşallah 🤲🏻
Zynp1016 Afra34 aynen bana da öyle dedi üç gün banyo yaptırma dedi ınsallah gecsın bi önce sizin kaç oldu en çok
Afra34 Zynp1016 37.5 parol şurup verdi yarım çay kaşığı verirsin dedi şimdilik bi sıkıntı yok ilk gelince eve vermiştim ver dedi çünkü doktor
My_son Zynp1016 cok yuksek degilse atesi ince bi battaniye ort ben yaptirdiktan sonra kisa kollu zibin üstüne de pijamalarini giydirdim ince ama gece de ustune ince bi battanyie orttum usutme aman vucudunu kontrol et sürekli atesini saat basi olc mutlaka 2 gun bize ebe oyle demisti cunku
Zynp1016 My_son sımdı de ölçtüm 36.6 cıktı genelde 36.6 yada 36.8 yada bi kere de 37 oldu bugün sabahtan yaptırdım asıyı korkulacak bısey yoktur dimi acaba yarın akşama kadar geçer mi tehlıke
Zynp1016 Afra34 bana da öyle demistı 37.5 olunca şurup ver dedi ama ben 37 yı görünce verdım çok ağladı huzursuz diye
Afra34 Zynp1016 olmaz Allah'ın izniyle 🤲🏻 biraz bu gece dikkat edeceğiz sabaha birşeyleri kalmaz inşallah 😍