EymenkartalEnderasaf Kızlar 6 aylık oğlum kaç gündür ateşliydi öyle çok yüksek değildi bu sabah 39u geçmişti ateşi görünürde herhangi bir grip belirtisi yoktu. Kan tahlili yapıldı influenza dedi doktor serum takıldı ateşi falan düştü iyi şimdi 4 iğne ve şurup yazdı inşallah iyi olur. Daha önce geçiren oldu mu nasıl geçti o süreç bişey olmaz dimi 😕😔😟
Aslaninannesi EymenkartalEnderasaf merhaba canım benim oglum 3 aylıkken geçirmişti sadece dedigi gibi ateş belirtisi vardı. Sadece şurup ve antibiyotik kullandık düzeldı. İgne kullanmadık
Aslaninannesi EymenkartalEnderasaf çok şükür biz kolay atlattık sadece 2 kere ateş çıkmıştı. İlaçları kullanınca geçti tamemen. Ama bazı bebeklerde öksürük olabiliyormuş sonradan bizim olmadı
Oglusum5357 EymenkartalEnderasaf 6 aylik bnm oglumda yeni anlatıyoruz 4 gun atesimiz oldu enfluver ve zimax surup kullandk sonrasinda öksürük ve hırıltı da başladı ihlamur verdim sabah aksam 2 ser kaşık daha iyi gbi biiki gundur
ozlemky EymenkartalEnderasaf benim bebeğim de 5 aylıkken olmuştu yüksek ateş öksürük vardı test yapıldı o şekilde öğrendik. enfluvir Adında bi şurubu var mutlaka onu kullanın sonrasında tekrar test yapmıyorlar genelde geçmiş oluyormuş. Çok insanlarla kalabalığa sokmayın iyileşene kadar süreç çok önemli. Çok geçmiş olsun
EymenkartalEnderasaf Aslaninannesi hmm peki bulaşıcı mı ? Çünkü ben çocuğu hiç dışarı çıkarmadım öyle gezmeydi falan yok yani nasıl oldu anlamadım 😕
EymenkartalEnderasaf Oglusum5357 bize de enfluvir, pedifen , peditus,sekrol pediatrik ve suprax bide sulcid iğne 4 tane sabah akşam olarak
Oglusum5357 EymenkartalEnderasaf ah kuzum yaa kiyamam... bukdar ilaca ishalde olur kuzum dikkat et bol bol ilik su ver
EymenkartalEnderasaf Aslaninannesi aaa abisine inşallah bulaşmaz fazla yaklaştırmıyorum ama dinleyen kim , banada geçer o zmn bulaşıcıysa 😕
Aslaninannesi EymenkartalEnderasaf maske tak canım. Biz hastanede yatmıştık doktor maske takmamızı söylemişti
Neslihansr EymenkartalEnderasaf Biz tam 1 yaşına hastanede girdik . 5 güne yakın ateşimiz devam etti onun özel antibiyotiği varmış onu verdik ve ateş düşürücü kullandık . Hastalıktan bize kalam aşırı derecede memeye düşkünlük oldu. Çok geçmiş olsun ateşine dikkat edin hastalığın tek şeyi ateş
EymenkartalEnderasaf Aslaninannesi hmm bize bşy demedi doktor, birlik oturuyoruz şimdi kayınpeder kaynanam görümcem de var , görümcem bide MS hastası bağışıklığı düşük hemen kapar söyleyeyim de maske taksın, yarın iğneden sonra alayım herkese birer tane maske en iyisi 😉
EymenTaham EymenkartalEnderasaf benim bebeğim 7 aylıkken A grubu olmuştu 3 gün hastanede yattı en ağırı A