Miraygamze55 xfttmnurr bilmiyorum o kadarını diziye göre belki ama bir tarih hocamız söylemişti böyle olduğunu
LezizeNine egelsenkonuss prezervatif ilk olarak 1500 yılların başında kullanılmaya başlanmış şimdiki gibi naylon değil ketenden yapılıyormuş 😂
egelsenkonuss biraz_tantana yürürken düşünmek otururken düşünmekten %60 daha mantıklı Tuvalette düşünmeyi incelesinler 😂😂
Dondurmalikahve egelsenkonuss Çocuk programı deyip geçmemek gerekmiş 😂 bende lisede öğrenmiştim, o zaman gururla yayıyordum bu bilgiyi 😂😂
xfttmnurr egelsenkonuss bende ozdemır asaf dıye bılıyorum hatta emın olmak ıcın Google yazdığımda o çıktı
birhanim25 egelsenkonuss başkalarının kanından hastalık taşıyıp bulaştırabiliyormuş özellikle sıtma hastalığı Bu zamana kadar en çok insan öldüren hayvan türü olurlar kendileri Ben de çok şaşırmıştım ilk okuduğumda 🫠🫠
mamylatte Bu gün de cahil kalmadım çok şükür sndjsnjd Ben gereksiz bilgi hastaydım bana bir faydası olmasın ama bileyim skjdmsjf yazıldıkçagelip okuyacağım
egelsenkonuss allwrite evet bunu edebiyat dersimizde öğrenmiştim. Canım Murat hocam dersten çok yazarların hayatını konuşurduk 😂💞 edebiyatı onun sayesinde çok sevmiştim
allwrite egelsenkonuss ben de bunu diğer malumatı edebiyat dersinde öğrenmiştim. Ben de öğretmenimi çok severdim, daha doğrusu lisedeki edebiyat öğretmenlerimin hepsi birbirinden kıymetli insanlardı.😊
mamylatte egelsenkonuss kocam çok dalga geçer snjdmsdj Sana bir bilgi veriyim mi derim arada söyle gene hafızamı hangi boş bilgşylr dolduracaksın der smjdsmjdnsnd