Smilebaby_ Selam kızlar sürekli başım ağrıyor kafamın tepesi böyle tamamen çocuğumla oyun oynamak istiyorum ama başım ağrıyor oynamak istemiyorum oynasam çabuk yoruluyorum neden böyle ya bıktım artık değerlerim normal çıkmıştı dahiliyede başına gelen var mı
hazal3421 Smilebaby_ benimde orası çok ağırırdı saçımı bile kazıttım bu yüzden çok illet bişeydi en son YouTube da baş ağrısı egzersizleri yaptım 3 kez yaptım tamamen geçti gitti kesinlikle yapın
Smilebaby_ kader539_ magmezyum bör tame yemi aldım hiç kullanmadım kullanayım bari eşime almıştım kendim kullanayım😂
yavruaslanlar Smilebaby_ gözlerine vurur kafanı yereeğdiği zaman sanki beynin oynar antibiyotiksiz de asla geçmez
Smilebaby_ yavruaslanlar aaa yok o kadar değil benim çok tuhaf kafamda ağırlık var böyle tam üstte beni yoruyor
neolmusyaani yavruaslanlar size bir şey sorabilir miyim Anlattığınız şeyler bende oluyor bir de artı geniz akintisi oluyor inanin o kadar yordu ki yazın 2 ay olmuyor havalar kapanmaya başlar başlamaz yine oluyor çok etkiliyor yaşam kalitemi doktor bana da antibiyotik demişti emzirdigim için vermedi ben bu durumu kafama çok takiyorm emzirme bitince antibiyotik kullanirsam geçer mi acaba Kafam gözlerim ağırlık var hep üstünde bir de geniz akıyor çok rahatsız ediyor tek teselli emzirme bitince ilaç kullanırım gecer diyorm geçer değil mi? Mesela bir de geniz akintisi olduğu için kafamın ağrıdığını anladım bir de gözlerim agirlasiyor yazın hiç bu şikayetlerim olmadı genzim aklmadigi icin
Smilebaby_ AhsenEla03 magnezyum kullanmaya başladım nedense başım sğrmıyor gerçekten de söylediler kullan diye çevrem kullandım iki haftadır öyle yok
AhsenEla03 Smilebaby_ hangi magnezyum doktor mubyazdı kendiniz mi aldınız benim kollarımda ve bacaklarımda da ağrı var geçmiyor
seda2852 @Smilebaby_ ay bende de var günde üçü sefere yakın oluyo uyumadan da geçmiyo bebeğim de var eşim gelene kadar çekiyorum o ağrıyı 🙁
Smilebaby_ AhsenEla03 erbatab markası hayır kendim aldım trendoldan aslında anneme aldık kemik Ağrıları için ama annem baş ağrısı ve yorğunluga iyi gelir dedi düzenli uyumadan önce içiyorum o gün geç bile uyuduysam biraz daha dinç uyanıyorum
AhsenEla03 Smilebaby_ bugün bende aldım bakalım eczacı ya sprdum yüzümden anladı uykuya geç dalıp uykunu alamıyo musun dedi nutrifen di galiba adı onu verdi bakalım inşallah faydasını görürüm
seda2852 @Smilebaby_ ben emzirdiğim için doktora sormadan başlamak istemedim bi de oğlum alerjik bir bebek o yüzden