nhts poyrazkoray07 Haziran da doğum yapıp o ay başvuru yapmanız lazımdi geç yapmışssnz o yüzden geriye dönük değilde Ağustostan sonrası sayılıyor yani 1 aylık alacaksınız maalesef
hepyerdeyizz nhts hayır geç yaolsada geriye dönük verilir . Ama doğum yapılan ay sayılmaz vermezler oni
poyrazkoray07 nhts e devlette herseyım gunceldı ancak ıkı kademelı ödeme ıstedıgı ıcın başvuru yapamadım anca PTT’ye gıdıp aldım
nhts gzaydnlgm_034 gzaydnlgm_034 başvuru yaptığız ay sayılır o yüzden hiç bekletmek gerekiyor başvuru ne Zamansa o şekilde sayılır içerdeki para
3cicekannesii poyermom bankadan mı verdıler sıze kartı yoksa herhangi bi halkbankası hesabınız varmıydı
zeynepyegen kubraklc1 nerden çekicez acaba bende başvuru yaptım onaylandı diyor ama mesaj gelir mi nereden çekicem bilmiyorum
kubraklc1 zeynepyegen ilk öğretmenim uygulamasını telefonunuza indirin orda ne zaman yatacağı tarihi gostetiyor halkbankasindan çekim oluyor
cinarinannesi2707 Kızlar temmuzda basvuru yapmistim 1 ay once onaylandi bugun yatacagi gozukuyor uygulamada bankaya gittim yatmamis ay basini bekle garanti olsun dediler
twinmom_ Kızlar bende biraz önce gittim kart verdiler artık karttan cekiceksiniz diye ama daha yatmamış dedi saat bir gibi yatar dedi