Kuzularinanasi Nurcanben havalar sogumadan biz almayiz hic.lezzetli olmuyor suan satilanlar dondurulmus balik olabilir.
JanJan_ Nurcanben Of benim de canım inanılmaz palamut istiyor geçen balıkçıda kızartıp aldık ama pek o tadı alamadım sanırım biraz daha beklemek gerekiyor:/
defneduruu Nurcanben çok pahalı ya 800 dü kilosu pazar da daha sezonu tam açılmadı🤦🏻♀️ yüksekten yüksekten satıyorlar
Nurcanben Ogulluana yaa palamut yok mu insallah ilerleyen zamanlarda çıkar en sevdiğim üzüldüm suan 😂
yagmurkokusu_ Eşim alıyor ama ben yaz ayında balık yiyen biri değilim çocuklara da yedirmiyorum bu aralıklarda havaların soğumasını bekliyorum. Taze olacağını sanmıyorum güvendiğiniz bir balıkçı varsa alabilirsiniz ama hamsinin mevsimi değil palamutta yoktur kışa doğru.
Nurcanben yagmurkokusu_ hayır güvendiğim bir balıkçı yok. Pazardan alacaktım ama zaten vazgeçtim iyi ki açmışım bu postu 🥰
Nurcanben JanJan_ yaa evet palamutu vazgeçilmezim. Kızım geçen balık balık diyip duruyordu alasim vardı ama bu postu açtıktan sonra vazgeçtim 😂
Denizkiziyiz Nurcanben pazardan almayın, balıkçılar varsa oradan alın . Hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama istanbul ise karaköyü tavsiye ederim :) bu arada havalar soğuduğu zaman alın. Şimdi sezon açıldı ama biz henüz almadık yani biraz soğuk olması lazım:) Ama illa alıcam dersniz çipura alın derim
Deletedmom2987 Nurcanben valla ben karadenizde yaşıyorum dün mesela mezgit yedik hamside yenilebilir hamsinin bol olduğu zaman palamut olmuyor maalesef
annesikjgg Nurcanben hamsi ve palamut için erken ama şu an sardalya ve istavrit dönemi seviyorsanız en taze onlar olur ben haftada bi yapmaya çalışıyorum levrek çipura ya da sardalya alıyorum bu aralar
twobabymom_ Nurcanben bence tam cipura mevsimi ve en sevdiğim balıktır hamsi den daha cok severim biraz daha soğuduğu zaman havalar illa kızartma yapacaksam da istavrit severim cipurayi sebze ile filan bol limonlu ızgara yapabilirsiniz
[silindi] Nurcanben 3 hafta falan oldu açıldı hamsi yaptım geçenler de gayet güzeldi Levrek çipura marmara hamsisi falan yaptım İyi Balıkçı varsa bakın