Fatmaoguzmelek Emziren anneler hangi sütyen kullaniyorsuz ben sütyen takınca sütüm kesiliyor gibi oluyor onun icin takmiyorum gogusum sarkıyor bilgilendirir misiniz beni bu konuda
Mylittleboy Fatmaoguzmelek zaten süt azaldıkca sarkıcak 😁 bende emzirme atleti kullanıyorum sadece südyen takamıyorum
Asf Fatmaoguzmelek yarım atlet kullanıyorum ilk aylarda destekli toparlayıcı kullanmak sütü kesebiliyormuş doktorum söylemişti o yüzden yarım atlet
Habibeaselkeser Fatmaoguzmelek bende sinir oluyorum ama yapacak birşey yok ki ağlayınca hemen çıkarıp verebiliyorum
210796 Sarkmaması için siz nasıl diyorsunuz bilmiyorum ama içi olmayan sadece desteklisini kullanıyorum.
Fatmaoguzmelek Bravewomen emin misin destekli sütyen mi nasil bir sütyen acaba benim sütüm azalmıştı cunku
Bravewomen Fatmaoguzmelek cok skmiyor rahat bir sutyen yarim destekli. Sanirim gogusler sutyenjn icinde cok sicak kaliyorlar ondan sut kanallari genis oluyor kolay doluyor 🙄
Ahanife Fatmaoguzmelek evde takmıyorum dışarda emzirme sütyeni kullanıyorum ne yapsak yapalım sarkacak ben rahatsız olmuyorum bebeğim için herşeye razıyım 😌😊
Fatmaoguzmelek Ahanife zaman geçince öyle demiyorsun iste cnm 11 yaşında oglum var senin gibi düşünüyordum ama sonradan bayağı pskolojim kötü oldu simdi yeni dogum yaptim emziriyorum ama daha çok satılmasından korkuyorum😱😨
Ahanife Fatmaoguzmelek doğrudur canım ama bebeklerimiz için herşeye değer keşke emsinler diyorum ben hep öyle diyip takmamaya çalışıyorum 😁 allah bağışlasın 🥰geçmiş olsun 😊