hazal3421 Kızlar emzirmiyorum ama enerjik olmak istiyorum sabah uyandığımda dayak yemiş gibi oluyorum sizler ne kullanıyorsunuz günlük
defnesmam42 hazal3421 nutraxin kullanıyorum kadınlar için olandan ama eşim sürekli kullanırsan bağımlılık yapar onu içmeden asla kendini toplayamazsın dedi kendisi çok vitamin anan biri olduğu için dikkate aldım şuan hafta da bir ya da iki kere alıyorum içtiğim gün ve ertesi günü çok iyi uyanıyorum devamında iki gün daha nispeten iyi kalkıyorum ilk iki hafta her gün içtim sonrasında hafta da ikiye üçe çektim şuan 1 ya da 2 kere içiyorum bide bunun kolejenli planı var onu almayı düşünüyorum bittikten sonra
Yigit_Yagiz_Moms hazal3421 elenatal 3, natures b3 vitamini, kiperin mor kolajen, kiperin 5x magnezyum
ikibebedublekahve hazal3421 hamileyken kullandıgın takviyelere devam etmelisin emzirme döneminde. Ben ocean mummy ve kan ilacını kullanıyorum enerjimi yükseltiyor iki çocukla yerlerde sürünürdüm yoksa 😂
Leylaa_ hazal3421 emziriyorum dvit 3 , demir kan , magnezyum 4 lu formül , omg3 , bunları kullaniyorum , koljen önermedi doktor emzirmeden sonra kullan dedi
hazal3421 defnesmam42 bende öyle yapmayı düşünüyorum haftada ½ kez kullanırım Kollajenli planı ne hangisi görsel atabilirmisiniz nutraxin aşırı mide bulantısı yapıyor bende attım o yüzden
hazal3421 Yigit_Yagiz_Moms en iyisi hangisi emzirmiyorum çünkü normal günlük hayat için elenatal çok iyi ama emzirme için emzirmiyorum yinede kullanabilir miyim ki
ilay-mom Yigit_Yagiz_Moms merhaba, bende elenatal 3 kullanmayı düşünüyorum etkisini gördünüz mü acaba
hazal3421 ikibebedublekahve normal devletin verdiklerini kullandım gebelikte o kadar bıkmıştım ki onlardan hepsini attım sonra
Yigit_Yagiz_Moms hazal3421 kiperin magnezyum, kiperin mor kolajen ve natures b3 mutlaka kullan. Bunlar çok güzel enerji veriyor. Eskiden kolumu kaldıramıyordum. Şimdi az gece uykusuyla bile çok enerjiğim.
Yigit_Yagiz_Moms hazal3421 evet. Hatta ek olarak kiperin calm(sakinlik,zindelik) kullanıyorum. Gece geç yatsam Sabah erken kalksam bile gayet uykumu almış ve zinde uyanıyorum. Ben bile şaşırıyorum bu duruma. Oğlum geceleri çok uyandığı için Çok halsiz bitkin oluyordum ev işlerimi, yemeğimi yetiştiremiyordum
mislina_ Bende solgar omnium kullandım bi tık iyi geldi sanki ama saç dökülmem aşırı fazla b complex almayı düşünüyorum önerilere de bakmaya geldim 🧡
hazal3421 mislina_ benimde dökülmem çok solgarın bilmiyorum ama nutraxin acayip mide bulantısı yapıyor bende kullanamadım bu yüzden
hazal3421 Yigit_Yagiz_Moms bunlar bağımlılık yapmaz mı çünkü çok fazlalar bilemedim açıkçası 1 tane ama keskin ve iyi olsun istiyorum
Yigit_Yagiz_Moms hazal3421 3 ay kullanıp 1 ay ara verirseniz bağımlılık yapmaz. Zaten takviyeler dönem dönem ihtiyaç halinde kullanılır. Mesela ben emzirmiyor olsam elenatali kullanmazdım. Oğlum gece sık uyanıp da beni uykusuz bırakmasa magnezyumu kullanmazdım. Bazı dönemler ekstra şeylere ihtiyaç duyuyoruz
Yigit_Yagiz_Moms Yigit_Yagiz_Moms eğer enerji etkisini arttırmak istiyorsanız mutlaka yanında b 3 de kullanın hem çok enerji veriyor hem de cildi yeniden yapılandırıyor