Ygtek kubraF ben napıyım bugün 2 bucuk saat uyudu ama ayağımda😂 uyusun yeterki diye topuklarım uyuştu😂
Srnygtkarabnr kubraF oluyo evet emerek uyur benimli yanına uzanıp meöe agzında olunca 2 saat uyumuslugu var ama bırakırsam 30dk yı gecmez günde 4 kez 30 dk uyuyo 5 aylık
Asaren kubraF bizde aynı durumu yaşıyoruz ben ayağımda sallıyorum yarım saat sallayıp bırakırsam uyanıyo çünkü ayağmda sallarken uykusunu almış alıyo yarım saatte gözlerini açıyo ama ben ayağımdan bırakmayıp tekrar sallamaya devam ediyorum bi şekilde uykuya döndürmeye çalışıyorum yaklaşık 1 saatte öyle salladıktan sonra uzun uykuya geçiyo yani en az 1 saat sallaamanız lazımki uzun uykuya geçsin çok zor bu çocuklar çözmek baya zaman alıyo :)
Barlasmom Asaren bende şuan bu yöntemle uzatmaya çalışıyorum uyku süresini. Bıraktığım an uyanıyor çünkü🤦♀️Böyle de ayağımda hep. Hiçbir iş yapamıyorum o yüzden🙄
Hilayse kubraF size tavsiyem eğer belirli bir dakikadan sonra uyaniyorsa uyanmasına beş dakika kalasiya ona bir uyaran verin herif gidiklamak olabilir sonra tekrar dalacaktir uyku süresini bu şekilde uzatabilirsiniz
Senayy Bebeğinizin gece uykusu guzelse gündüz uyumayabilir. Zaten çoğu bebek gece iyiyse gündüz uyumuyor gündüz uyuyuorsa da gece uyumuyor 🤷♀️
Hilayse kubraF hayır bu uyandırmak değil bazı uyku eğitimlerinde gunduz uykularını uzatmak amacıyla kullanılır hafif rahatsız edeceksin bı kimildansa tekrar uykuya devam eder uyku uzar böylelikle uyumayı ogretebilirsiniz
Kayraaaa kubraF ben çözümü buldum uyuduktan sonra hiçbişey yapmadım yanına geçip bekledim uyanmak için kıpraşmaya başladığında hafif hafif salladım uykuya dalmasnı sağladım uyandıktan sonra tekrar uykuya geçmesi zor olur tam uyanmadan denediniz mi
Hmyradmr_ MervEdiz valla her yattığında yarım saat uyuyorsa çok iyi maşallah de 😂 benim kızım 4 ayına gircek yatırıyorum on dk uyuyo uyanıyo on dk normal sonra huysuzlanıyo durmuyo uykusu olduğu için sonra yüne salla flan bütün gün böyle
Seerdaay kubraF 2,5-3 aylıkken 30-35 dk uyutmaya ugraşıp 5 dk uyuyup uyandığını bilirim.Dediğiniz gibi hep tekrar uyutmaya ugraştım,4. Ayında 30 dk olmaya başladı,şu an 5 ay 1 haftalık 1 saat uyudugu günler oluyor.