loveboymomy zencefillikurabiyeadam akşam 7 de banyo saati sonra masaj mama 8 de uyku . Yani banyodan 15 20 dk sonra mamasını yiyor.
zencefillikurabiyeadam loveboymomy benim eski rutin 🙂 ama şimdi uyku saati 10lara çıktı akşamdan banyoyu bıraktım ben de
Kitsu Bir zamanimiz yok ama ben herkesin aksine akşam uykusundan önce yaptırmam. Duş alınca rahatlıyor enerji yükleniyor 😅 o yüzden gündüz yaparız. Mutlaka her gün duş alır
buketadenatalay zencefillikurabiyeadam kız ne yapayım söylüyorum yaşlılar alınganlık ediyorlar iki üç gün öpmüyorlar sonra tekrardan başlıyorlar hani kibarca öpseler neyse dicem sonra böyle kelimeler türüyor bende 😂😂
zencefillikurabiyeadam buketadenatalay yaşlılar öyle 😓 bugün tepki almadım öpebilirim moduna giriyorlar 🤣 kaynanamdan biliyorum
zencefillikurabiyeadam beybitolat tam yemek yemeye geçince biz de çıkmayacağız galiba banyodan 😂 ah psikolojimmm 😅😅
loveboymomy zencefillikurabiyeadam kaç aylık sizinki şu an da bana da 8 de çok erken uyuyor gibi geliyor biraz daha geç uyusun istiyorum ama çok huysuz oluyor akşama doğru. Çünkü gündüz uykuları çok kısa maksimum 30 dk.
busraulup zencefillikurabiyeadam kızım şuan 5 yaşında 🥹 uyku saatine yarım saat kala falan yıkıyorum daha rahat uyuyor 😃
zencefillikurabiyeadam busraulup benim banyodan sonra bi tur yemesi lazım 🙂 sizinki büyükmüş maşallah 🙂
TalentedMom zencefillikurabiyeadam öğlen ile ikindi arası yıkıyorum yıkadıktan sonra emziriyorum kusmasın diye
zencefillikurabiyeadam TalentedMom ben de kusması olur diye yedikten 1-1.5 saat sonra yıkıyordum ama yarım saate düşüreceğim 🙂 açken hiç durmaz
zencefillikurabiyeadam loveboymomy 6 aylık. Evet bizim de gündüz uykuları çok kısa 20-30 dk ama aç durma süresi uzadı. 2 saatte acıkan bebek 3 saat dayanıyor. Akşam 7de yediyse 10da gece uykusuna geçmeden yiyor
mondecaidensecmeler zencefillikurabiyeadam sıcaklarda öyleydi bende bu aralar 2-3 güne bir düşürdüm. Sıcakta sürekli sokuyordum birde rahat yatıyordu ama ne uyku ne sıcak kaldı😁
busraulup zencefillikurabiyeadam aynen biz büyüdük artık 😅 bebekende yıkadım sonra yediririm çok rahat ederdi tokken yapınca sağını çevir solunu çevir miğdesi bulanırdı 1 saat geçerdi yıkardım sonra yedirir uyuturdum 😊
loveboymomy zencefillikurabiyeadam gündüz uykuları değişmiyor yani oyle mi ben de zamanla uyur diye umut ediyordum.