organikirmik Selamlarrr, uyku tulumu alacağım, lcwyi önerdi birkaç kişi buradan da. Gece şu an ev 23-24 derece civarlarında. Kışın da böyle olur tahminim kaloriferler açılacağı için. 1.6 mı alayım? 2.5 çok kalın geliyor gözüme
feniks organikirmik ben 2.5 aldım duruma göre hareket edicem eğer sıcak olursa içeri bezin üstüne giydirir yatırırım soğuk olursa zaten sıkıntı yok bir de biz annemlerde kaynanamlardada kalmak zorunda kalabiliyoruz onlarda kalorifer yok o yüzden de böyle bir tercih yaptım
UykuPerisi_ organikirmik ay dün bende bakındım ama inceler çok ince geldi almadan geldim. 2,5 çok kalındı. Benim evde genelde 24-25 derece
nisnurdmr 1.6 aldım sanki ince geldi ya kışın üşümüyor mu tedirgin oldum bende bunla üşümicek mi bu cocuk diye
organikirmik UykuPerisi_ ben geçen sene 2.5 almıştım ama bedenini yanlış almışım giydiremedim zaten. Ama aynı hisleri taşımıştım diğerleri çok ince üşür çocuk diyodum 😅
ummukerem organikirmik benim oda da minimum 22-23 oluyor kapitonlu togsuz tulum giydirmiştim geçen kış yenidoğanken bu sefer 1.6 tog aldım lcwden
buketadenatalay organikirmik kışın kızımın odasının derecesi 24-25 derece ama sabaha karşı kombi yüksekte yanmasına rağmen odası serin oluyordu o yüzden hep 2.5 tog giydirir içine ince giydirirdim
Pembeyelek organikirmik Lcw uyku tulumları elyaf dolgulu olduğu için çok terletiyor ben 3 senedir ebebek in 1 tog tulumunu kullanıyorum çok memnunum ince gibi geliyor ama kesinlikle üşütmüyor benim evimde 23 derece civarı tavsiyem 2 beden büyük almanız içine atlet ince pijama takımı üstüne uyku tulumu giydiriyorum şuana kadar ne terledi ne üşüdü 🌸
annemiyimneyim Pembeyelek Ebebekten aldığınızın iç dolgusu nedir? Benim ordan baktıklarım da elyaf dolguluydu.
tahin organikirmik ben 1 tog düşünüyorum ya duruma göre içini kalınlaştırmaya çünkü oğlumun terleme durumu var yani kafadan falan mesela soğukta bile az darlanınca terler en azından hafif üşümeyi yakalarım sorun olmaz hallederim ama kalın gelirse çöp olur
mabellaa organikirmik 2.5 uygun olmaz size terler vs sizin gibi odamızın sıcaklığı 1.6 aldım 2 tane lcwden, geçen kışta öyle yapmıştım internette sıcaklık ve tog değeri de var içiniz rahat etmezse