Sunismyson Son aylarda pasaport değiştiren yenileyen var mı aranızda? Kaç günde geldi küçük şehirde oturanlar özellikle? Çok önemli bir konu lütfen yardımcı olur musunuz?
tineanigra Sunismyson 1 sene oldu benim ve 1 haftada geldi ama şöyle bişi yaptım e devletten kontrol edip basıldığını gördüğümde 199 u arayıp aciliyet bildirdim
nnoktaa Sunismyson Pasaportlar basımı gerçekleştirildikten sonra 56 il merkezine 1 gün, diğer il merkezlerine 2 gün, ilçe merkezlerine en geç 4 iş günü içinde PTT kargo tarafından teslim edilebilmektedir.
Sunismyson Thy eski soyisimle kabul etmiyormuş aile cüzdanıyla da kabul etmiyormuş soyad değişikliği yapmam gerekiyor 2 haftada gelir mi?
[silindi] Sunismyson İki haftaya çok rahat geleceğini düşünüyorum 🌸 Umarım yetişir 🌸 aciliyet için başvuru da varmış
Sunismyson tineanigra Nüfus müdürü de aynı şeyi söyledi 199’u arayop süreci hızlandırabilirsiniz diye çok teşekkür ederim🌸
sonnenchein Sunismyson çok kısa sürdü hatta çok şaşırmıştık, 2 gün içinde olması lazım bursa merkezdeyiz
Sunismyson ayaznannesi Evet 5 senedir değiştirmedim ve bugün çağrı merkeziyle konuştuğumda kavul etmeyeceklerini söylediler. Eğer pasaportta süreniz varsa defter ücretini yatırmakta yeterli oluyormuş. Ekstra sene ücreti vermeye gerek yokmuş mesela benim şuan 3 senem daha var pasaportumda sadece defter harcını yatırıcam