gulsenn1 Mama suyunu sıcak tutacak biraz uygun fiyatlı termos önerebilir misiniz kullanıp memnun kaldığınız varsa
aslhnkrts gulsenn1 baby me mor renk olan termosu kullanıyorum 1,5 yıldır sıcak tutması güzel ben memnunum . Mesela gece 11 de dolduruyorum ya ögleden sonra 4 e anca ılık oluyo
edalliyy gulsenn1 ben baby plus kullanıyorum dışarı için falan ebatı çok ideal ama evde stanley ve aladdin termos var daha büyük boy olaraktan
gulsenn1 aslhnkrts bende o markaya baktım ama emin olamadım teşekkür ederim tavsiyeniz için tekrar bakıcam muhtemelen bende alıcam
murek E bebekteki bebek ternoslarından almıştım suyu 3 saat bile sıcak tutmuyor geçen gün Mr. Dıy den sarı 160 tl ye bir termos aldım hoşuma gitti en pahalı markalar halt etmiş 😀 suyu 18 saat kaynar tutuyor sonra ılımaya başlıyor
kocatarafindanefret murek dediğiniz termosu bugün aldım 500ml galiba 160a aldım sarı olanı eğer 9-10 saat sıcak tutarsa duacınız olurum😂😂 aklıma geldikçe Allah razı olsun ondan okudum derim ahahshhs 3lt koca termosu taşıyodum hep
edalliyy gulsenn1 (24 saat falan gidiyor ısısına göre de değişiyor)ben genelde ılık ekliyorum çünkü sabahtan sabaha yeniliyorum fakat fiyat performans ürünü diyebilirim
gulsenn1 MamaUygarVibes çok pahalı geliyor bana ama bir kere alıp uzun süre kullanmak da mantıklı kararsızlık bitmiyor bendee
murek İnşallah odur valla günler oldu 15 18 saat tutuyor sarı biraz boyu uzun ince kapağı da tıpa gibi 😊
gizsen gulsenn1 ya ben de mama veriyorum ama sıcak su 40 derece olması gerekiyor ya nasıl ayarlıyorsunuz suyu