SucukluSutlac Bebeğimin bezinde beyaz beyaz ürat kristalleri var. Normal mi acaba? Çişinde koyuluk veya az yapma durumu yok renginde değişme de yok her bezini açtığımda karşılaşıyorum
ummukerem SucukluSutlac canım benim o kristal muhtemelen bezden kaynaklı ürat kristali denen şey turuncu renk olur bezde
hamcokelek33 SucukluSutlac şimdi baktım google dan nasıl oluyor diye de o kadar çok sleepy ile ilgili şikayet var ki hatta foto da koymuşlar
justthecigarette SucukluSutlac minik beyaz şeffaf tarzı yuvarlak şeyler benim kızımdan da çıkıyor. Molfix kullanıyorum, çok çiş yastığında oluyor. Ben bezden geliyor diye biliyorum onları
ummukerem SucukluSutlac muhtemelen bezini kendisi dulatı atıyor sıvı hapseder parçacık onlar bebekten değil yani
acemian Sleepy kullanıyorsanız o gördüğünüz beyaz beyaz şeyler bezden çıkıyor. Ben bu olduğundan beri sleepy kullanmıyorum
SucukluSutlac acemian molfix kullanıyorum aslında sleepy kullandık cırt cırtları çok az yapıştığı için beğenmedim —yenidoğanken 1 numarayı kullandım sonra hep molfix kullandık yani
SucukluSutlac [silindi] bu ara çok sık emmek çok sık mama içmek istiyor ben de acaba çok çiş yaptığı için mi diye düşünmüştüm bezden olabileceğini düşünmedim. Molfix kullanıyoruz bu arada
acemian SucukluSutlac molfixre hiç yaşamadım bunu ya . Bebeğiniz çişli bezinde mi buldunuz kuru mu ? Kuruysa bu başka bi şey olabilir bilemedim. Çişliyse bezdendir bence bazen çiş fazle geliyor öyle taşıyor falan bi şeyler
[silindi] SucukluSutlac Fazla çişten kaynaklanıyor olabilir yüksek ihtimal ama içiniz rahatlayacaksa bi doktora görünün ne olur ne olmaz 🌸
SucukluSutlac acemian molfix 5 numara kullanıyoruz. Şuan şikayetvar a ben de baktım onunla da ilgili çok şikayet varmış. Herkes aynı şeyi yazmış kaşındırıyormuş bebekte huzursuzluk yapıyormuş
SucukluSutlac [silindi] siz söyleyince baktım şikayetvar da yazmışlar molfixte de emici tanecikleri dışarı çıkma durumu varmış