poyrazayaz77 Kizlar annemin evinde muthalif fare var kadın napcagini şaşırdı yapışkan zehir ilaçlama şirketi çağırdı ilacladi yok bitmiyor kurumuyo resmen gece gündüz ortalıkta geziyolar eşyalarının hepsi 0 yeni eşya kadın evi terkedicek duruma geldi babamda korkusuz umrunda olmaz fare zehirini koyar yapiskanini koyar yatar uyur he yakalandım alır eline götürür atar ama 15 günde belki 30 tane fare attık evden hala çok var ne yapabiliriz kesin diyebiliceiniz bir çözüm varmı artık bıktık kadın napcami şaşırdı hergun evi çamaşır sulariula siliyor yok gene aynı gene ayni
komik poyrazayaz77 yapıskann surun heryere evdekı delıklere bakın buzdolabı arkası yatak altı dolap arkası gbı yapıskann ustune peynır sucuk gbı seye cabuk gelırler
Birminikaslan poyrazayaz77 Ay şu an benim durum benim ev müstakil gelebilcekleri tek bir yer vardi kapattık yok bitmiyor eskiden bir tane çıkıyordu tmm zehir koyuyorduk ölüyordu dün benim psikolojimi mahvettiler
poyrazayaz77 Sevah hayır normal ev nasıl oldu anlamadik annem 1 hafta bende kaldı ondan sonra oldu ne olduysa
hasan033 Onun girdiği yer vardır canım kırığınun girdiği her yerden girer onlar oraları bulup kapatmaya çalışşın inşallah geçer Allah yardımcısı olsun
poyrazayaz77 hasan033 amin bulamıyoruz bütün evi kaldırdım tenizleme şirketi yuvalarw istasyon kurdu 3 seans yaptı yok hala var ne inatcilar
Zera Kesinlikle geldigi yeri bulup kapatmalisiniz, petek arkasindaki delikten geliyordu Allah’tan kedim var da yakaladi. Kemiremedikleri tek sey bulasik teli onu tikayinca gelemezler. Ozellikle makine arkalarini duvarlari kontrol edin.
poyrazayaz77 Birminikaslan bizde aynıyız geceleri uyuyamıyoruz sabahliyoruz sabahsa 1-3 saat uyuyuyoruz öyle gün geciriyoruz
Birminikaslan poyrazayaz77 ben annemlere geldim eşime de bu işi halletmeden ven eve gelemem bu sorunu çözmek öyle dedim valla her sese kafamı çeviriyorum her hareket edene zipliyorum psikolojim bozuldu
Yaren-1526 Birminikaslan ben de yaşadım neler çektim mutfak lavabo altında delik açmışlar meğer özellikle oralara bakın priz dibinden bile geliyor pislik
Selin3434 Yaren-1526 yaaa ilk defa bende şok oldum ama çamasır ve kurutma makinem üst üste kurutmanun üzerinde ıvır zıvır var düştü dün gece kaldırdım koydum sabah yine düşmüş bugün eve geldim yerde kapının plastik şeyleri düşmüş bi baktık ki kemirme gibi ne yapcaz korkuyorum
Birminikaslan Yaren-1526 mutfağın giderini tikadik babam gelebilecek tek yer orası var diyor ama dediğiniz gibi bence başka yer buldular prizlere felan da bakmak lazım aklıma gelmedi hiç .. haftasonu eşimle kaneplerimjzin altını felan hep bosaltacagiz. Ne Nalet şeymiş bitmiyor da
Yaren-1526 Selin3434 zehirli buğday köy hemen birde yapışkan yapın eldivenle en önemlisi delik var mı kontrol et giderleri ve duvarlari
Selin3434 Yaren-1526 ya banyodan sesler geliyor şuan eşim çıktı nöbetçi eczaneye hem zehir hem yapışkan alcak 3.5 aylık bebeğim var küçük çocuklarım var çok korktum ya