MbkA Cisemcagan17 Kaç aylık acaba . Her çocuk farklı canınızı sıkmayın siz elinizden geleni yapıyorsunuz 🌸
Beyzaveduru MbkA ne kadar sürede uyuyor peki Kzıım da 2,5 yalında öğlen uyutmak kabus sinirden ağlıyorum artık. Sallatmıyor kitap okuyorum yatıyoruz kalkıyor dolaşıyor napacapımız şaşırdım. 1 saati buluyor geçiyor bazen
MbkA Beyzaveduru en iyi ihtimalle yarım saati buluyor 🥹Ben de çoğu zaman ağlıyorum sabrım gücüm yetmiyor artık 2 yaşı her konuda dibine kadar yaşıyoruz Allah yardımcımız olsun
MbkA Beyzaveduru Bu ara biraz peluş oyuncaklara ilgisi arttı önceden hiç sevmez dokunmazdı şimdi onları konuşturarak hadi birlikte uyuyalım benim de çok uykum geldi bana sarılır mısın tarzında ikna etmeye çalışıyorum ya da bugün hangi oyuncağınla uyumak istersin yatağına kadar yarış yapalım mı diyorum biraz olsun işe yarıyor denemek isterseniz ☺️
balyanakannesi_ Feyza38- ben 5. Ayında Pış Pış pat pat ile uyutmaya alıştırdım şuan 11 aylık uykusu olduğunda yanına yatıp sarılmam yetiyor Max 5 dk sürüyor ama uykusu yoksa asla uyumaz. Sallanmayı bilmediği için sakinleşmez öyle hiç tamamen kendi kendine uyusa harika olur ama illa sarılacak