annediyebiri albatross soruyorum bir şey yok diyorlar eğitim araştırma hastanesi yakın diye mecbur gidiyorum asistan doktorlar bakıyor gözümde ödem olunca uzman doktora gösterdiler sadece. Galiba bu cisimler retinaya takılırsa yırtılma oluyormuş. Göz dibine bakıyorlar bir şey gözükmüyor diyorlar
kahverengy annediyebiri merhabalar geçmiş olsun, bende de akşamları ortam karanlıkken gözümü aşağıdan yukarıya hareket ettirince flaş patlar gibi oluyor. Sizin de mi öyle acaba?
annediyebiri kahverengy bende açıkkende oluyor zaten ilk öyle gittim karanlıkta da oluyor ama öyle gözlerimi aşağı yukarı hareket ettirmeden normal açıp kaparken oluyor. Kan değerlerinize baktırın birde ferritinim 3 müş ilaç kullanıyorum biraz daha iyi gözlerim
queen352 derin0_ merhaba bende gebelik zehirlenmesi geçirdim o dönem aynı sizin gibi sinekler uçuşmalar başladı 6 ay oldu doğum yapalı kaldı halen çok aydınlıkta görüyorum yine doktora geçen hafta gittim damla ile baya muayene etti tansiyon göz damarlarına retinaya vs zarar vermişmi diye hiç birşey çıkmadı böyle devam edicem ama düşünmedikçe azalmaya başladı sanki😂
kahverengy derin0_ Geçmiş olsun öncelikle. Buna benzer bir post açtım bende. Gözde cisimler görüyorum ama uçuşan değil benim ki sabit. Bulutlanma var demişti doktor. Fakat uzun süre geçmedi, şimdi birde ışık çakması eklendi. Tekrarda gideceğim bende
Nikita derin0_ bir beslenme profesörü beslenmeye bağlı olduğunu, düzgün beslenince kaybolduğunu yazmıştı. [](
kahverengy annediyebiri teşekkür ederim cevabınız için. Bugün muayenem vardı. İki ay önce enfeksiyonlu bir hastalık geçirmişim ve gözümde leke kalmış. Tedavisi yok şu anda. Işık çakmalarıda zamanla geçer dedi doktor. Herhangi bir şey vermedi. Ama dediğiniz gibi kan tahlili yaptırmam lazım sanırım. Size de şifa diliyorum
arzu343437 Merhaba cuma günü lazer ameliyatı olucam .bu durum bnde de var ama doktora söylemeyi unuttum . Ameliyat durumunu etkiler mi acaba ?
albatross arzu343437 gözünüzün arkasına bakmadan sizi ameliyata almazlar zaten bakmışlardır ama siz yine de söyleyin bence
siyahsakin ayyzeyy466 nuks etmedi ama siyah noktalar da duruyor ama siyah degil saydamlar. Anlasilmiyolar. Insallah nuks etmez. Tamwmen gecme durumu yok maalesef