Poyrazmom0 Kızlar sizce hangisi daha iyi yenilenmiş olanlarından alacağım kararsız kaldım ikisi arasında
Hiilyuss Poyrazmom0 12 pro max kullanıyorum güzel. En yenisine yakını al her zaman sürümler geldikçe kasma yapıyor
Yusufagahinannesi Poyrazmom0 11 artık desteklenmiyor bile şuan sırada 12 var bende direkt 13 alın ve yenilenmiş cihazlar kimse tarafından önerilmiyor bence tercih etmeyin
Poyrazmom0 Hiilyuss teşekkürler canım gönül ister ki üst modellerini alalım 😃 11 kullandım ama 12 nasıl hiç bilmiyorum
Poyrazmom0 Hiilyuss of keşkee 😄 yenilenmiş telefonun bir sıkıntısı var mı acaba bir sıkıntı yaşadınız mı
beybitolat Poyrazmom0 bi arkadaşım aldı. Telefon durmadan kapanıyomuş ve konuşma sırasında sesi cızırtı yapıyo
Hiilyuss Poyrazmom0 yaşamadık ama eşimin abisi çalısıyordu easycepde biz öyle aldık elime iiyi cihaz geldi diye kendisi demisti. Belkş de ondan sorun yaşamadım bilmiyorum
Poyrazmom0 Aria4 pro da bı değişik geliyor bana 😂 dış yapısı olarak ama ilgileneceğim teşekkür ederim fiyatlarına bakıp
AlinaEmreHan1 Poyrazmom0 12 pro Max kullanıyorum 4yıldır. Hiçbir sorunu yok maşallah, memnunum ama gönül yeni modellerden Birtane istiyor 😄