Kaganbaby Kızlar haftaya işe başlıcam ama Bir aylık rapor almak istiyorum. Hangi hastaneler veriyorlar nasıl alınıyor. Bide ücret ne kadar oluyor
Biriciktaneanneyim Bağlım tıp merkezi 20 günlük 500₺ veriyor servet Ünsal da 1 aylık 1000₺ idi galiba
Kaganbaby Biriciktaneanneyim teşekkür ederim. İstediğimiz kadar veriyorlarmı peki mesela bir ay aldım sonraki ayda verirlermi
Biriciktaneanneyim Başka veren yerler de vardır, ama benim bildiğim bunlar. Ya da Doğum yaptıran doktoruna gidip rapor yazıdır. Mastit oldu yazıp 1 aylık rapor veriyorlar. Önce kendi doktoruna sor yazmazsa parayla al
Biriciktaneanneyim SGK anlaşmalı olması gerekiyor özel muayenehane hekimlerinin rapor yazma yetkisi yok. Bağlum tıp merkezi Keçiören de servet Ünsal da Yenimahalle de
Lenaninannesi Doğum yaptığım doktor birer ay toplam iki ay verdi. Doğum yaptığınız doktordan alabilirsiniz.
zynpalya Lenaninannesi , bu yazının üstünden baya zaman geçmiş ama inş mesajımı görür cevap atarsınız. Doğum yaptım iznim bitti ve 4 aylık bebeğim var. Rapor almam lazım. Doğum yaptığım doktor en fazla 10 gün rapor verebiliriz dedi. Acaba siz 1 aylık nasıl aldınız ?