eylulevasilan Mesaj geldi telefonunu sakladı benim görmek istemeyecegim birşey vardı mesajda kesinlikle ne yapmalıyım akıl verin bana kızım 9 aylık çok zorluk çektik evlendigimizde
altay2123 eylulevasilan hemen aklınıza kötü şeyler getirmeyin belki erkek arkadaşından geldiği mesajdır hani oluyor yq erkekler küfürlü fln konuşuyor ondan görmeni istememiş olabilir içinin rahat etmesi için direk sorabilirsiniz eşinize neden sakladın benden diye
aylinnu binnur37 sorarsa huzursuzluk çıkaran olur ısrar ederse heleki şeytanlık yapan olur erkekler suçsuz günahsız varlıklar
dileminiz Güzel güzel sor tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. Şakalaşarak aklındakileri söyle gül hafife alır rahatlar korkmaz bu sayede belki dökülür
eylulevasilan PoppyDaNeer kanıt bulmadım iletişim de olduğu sürekli konuştuğu kimseyi görmedim her gece uyumadan bakıyorum telefonuna ama eve gelince siliyor olabilir
PoppyDaNeer eylulevasilan Biraz kendini geri çek şüphelendiğini düşünmesin, illa açık verir birşey varsa.
Mariposa eylulevasilan ben olsam sorardim hayirdir neden kaciriyorsun mesaji diye. Baska boyle supheli halleri varsa o zaman dusunurdum bi mesajla akliniza aldatma gelmesin.
Mariposa eylulevasilan surekli mi sakliyor boyle. Ne demek kimse degil. Mesaj geldi gordum iste vs demediniz mi.
eylulevasilan Mariposa o an sakladı.normalde saklamıyor birlikte birşeylere bakıyorduk mesaj gelince geri çekildi bende anlamadım ama başka birşey görmedim takipteyim onu whasapini mi kopyalasam ne yapsam
eylulevasilan Mariposa 3 ay önce olan bir olay size sormak istedim yanlış birşey var mi diye kafamı çok kurcalıyor bu durum aileme söylesem onu birak gel derler benim babam zaten kanser canı ile uğraşıyor onu üzmek istemiyorum