agustosbocegimm1608 Kızlar dün oğluma yoğurt mayalımıştım az önce yedirmek isterken baktım kaşığı alınca sünüyor biraz. Her zaman aynı sekilde mayalarım bi sıkıntı olmamıstı ilk kez böyle birsey oldu Vermeye korktum ya başına gelen var mı hiç
agustosbocegimm1608 Niyesordunbucevabi aslında parmakla Kontrol ettim yanmamıştı parmağım. Ama bu şekilde bir zararı olur mu tüketilebilir mi yani
agustosbocegimm1608 mhktcy tüketilebilirmi bu sekilde bebeğime vermeyi düşünmüyorum ama en azından kendim yiyeyim yaxık olmasın 😔
mhktcy İçinize sinmiyorsa vermeyin bende bu konularda titizim eğer içime sinmiyorsa yedirmem tadına bakın bi üzülmeyin 😊 agustosbocegimm1608
simseklivekalpli agustosbocegimm1608 tüketilir sorun olmaz tuttuysa her türlü yenir sıkıntı yapmayın 🙈
agustosbocegimm1608 12betul aynen önceki mayam kalmadıgı için hazır ypgurtla yapmıstım ama sıcak değildi ılıktı
betul97_ agustosbocegimm1608 Verme de bir sıkıntı olmaz ama ben sevmediğim için kaynatıp ekşimek yapıyorum sünen yoğurt tadı güzel değil
ozlemeslem55 agustosbocegimm1608 yaa bizim kendi ineklerimiz var öyle olunca kaynanam hamile olduğu için öyle olur diyor sıcak veya soğuk olunca genelde sulu oluyor
12betul agustosbocegimm1608 hazır yoğurttan olmuş o zaman canım yedirme ama siz tüketebilirsinşz . Bi kaç kez bende de oldu biz yedik ama
ozlemeslem55 agustosbocegimm1608 bizimde öyle oluyor eğer inek hamileyse biz yiyoruz bişey olmuyor canım somucta yovurdu da yoğurtla mayaliyoruz .Eğer için de rahat etmiycekse kendiniz tüketim bebgine tekrar yapabilirsin ama bişey olmaz cocuklarimda yiyor bişey olmuyor .